jancis38 Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) Ļoti ērts skripts, priekš tavas web lapeles failu sadaļas. Man pašam personīgi bija apnicis failu sadaļai rakstīt: a href="faili/cs.exe">CS Palaišanas fails</a> P.S. Šis bija kā piemērs. Tādēļ es uzrakstiju PHP Scriptu. Varat izmēģināt ja vēlaties. savā "www" mapīte uztaisat folderi ar nosaukumu faili Tad savā *.php failā ierakstet šo te: <?php if ($handle = opendir('faili/')) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { if (strlen($file) > 4) { echo "<center><a href=\"faili/$file\">$file</a></br><br>---------------------------------------------------------------------</center>"; } } closedir($handle); } ?> Tad atgriežaties uz "www" mapīti, un sametiet visādus failus iekšā taisītajā jaunajā mapīte "faili". Pilnīgi nienalga kādus faila tipus, vienkārši metiet failus iekša. (Priekš izmēģinājuma) Kad esat sametuši visus failus, ejiet iekšā http://localhost/*.php P.S. Atveriet to *.php failu kurā ierakstijāt manis rakstīto skriptu, un vajadzētu būt pieejamiem visiem failiem novilkšanai, kurus iemetāt folderī "faili". P.P.S Es teiktu baigi noderīgs skripts. Edited March 17, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Interesants skripts LOL. Varjabuut kaadam arii paliidzees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 18, 2007 Author Report Share Posted March 18, 2007 Interesants skripts LOL. Varjabuut kaadam arii paliidzees. Man vismaz palīdz! vnk iesviežu kādu failu iekš faili folderī un viņš automātiski parādas failu sadaļa, tākā nav man jāeditē *.php fails! Tew jau to nesaprast, jo pats noteikti lieto kkādu PHP-Fusion lapeli, kas reāli iesūka, es dodu priekšroku paštaisītam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defense Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 kipo pats taisiiji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 kipo pats taisiiji ? tjipo tur kautkas tik nereaali sarezhgjiiti gruuts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 A ko es no taa visa ieguushu? Ich bin kein Script profi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Interesanti, diezgan noderīgs. Es atkal vadijos pēc citas sitēmas, bet šitas nav tik komplicēts. Jāpamēģina būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 A ko es no taa visa ieguushu? Ich bin kein Script profi! Nu tev ir tip mājaslapa.. Kurai ir failu sadaļa, un lai nebūtu jāeditē, piem. faili.php, lai ieliktu vel kādu failu, kuru var nokačāt, tev vnk ir jāiesviež folderī faili, un iesviestais fails automātisi parādīsies tavas web lapas failu sadaļā, man ir arī dienas bildes skripts, un bilžu upload skripts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Ā nu man daleca Paldies par apskaidrojumu!Tad tada zinja tuc tuc tomer tas atvieglo dzivi! thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now