Adik Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 fps paaugstinaas lago .. nu cs raustaas.. ilgi cs`u speleejot arii sak lagot.. ko man dariit 6adi skan jautaajums.. atbildiet atraak vai nervi neizturees 6diena cs`u nepaspeleejot tad var notikt daudzkas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 atbildiet atraak vai nervi neizturees 6diena cs`u nepaspeleejot tad var notikt daudzkas.. GET A LIFE !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 nau kaada cita proga iesleegta kameer speelee??? moz kompis uzkarst un saak kaarties ja ilgi speelee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 nau kaada cita proga iesleegta kameer speelee??? moz kompis uzkarst un saak kaarties ja ilgi speelee ka saprast cita proga .. logiski ja sakas gluki tad kompis ir uzkarsis bet tas man notiek par aatru ... 10min n xali gali ... saproti ja man fps pacelas vairaak par 60 nu piemeeram 71 man nenormaali lago .. tapeec atstaaju skypus utt.. bet viss tas jau ir reaali apnicis .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 mosh videne par vaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 geforce 6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 maby video karte uzkarst, vajag kādu kūlerīti. mož kādu drazu esi saķēris. mož reinstall cs palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 maby video karte uzkarst, vajag kādu kūlerīti. mož kādu drazu esi saķēris. mož reinstall cs palīdzēs. me ir 3 kuuleri tie .. es nez.. citas speeles same.. paspeele n rocknroll... ar reinstal nepaliidzees .. ble tas ta jau saak apnikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 būšu neorģināls. kopī peist no flashback. FORMAT C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 ka man fps pacelt ... ???? help!!! aa Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 ar x3m konfigu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 ar x3m konfigu! paskaidro konkreetaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 paskaidro konkreetaak http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=1979&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 (edited) http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=1979&hl= skaidrs un cash pirma reize kad tu man izpaliidzeeji buxaem EDIT: ka mazaaku uztaisiit toist... sajaucu Edited March 17, 2007 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Nu man pedejaa laikaa arii kaut kas nava kartibaa!fps no 40 lidz 70 lekaa milisekunzhu atrumaa!Agrak kad skatijos DEBESIIS bija pilns 100,a tagad cho ta navaa OK!Nu tagad jasledz gan i-neta radio,gan skype viss jasledz laukaa,arii neta nevaru paraleli ieiet! Bet nu vismaz tad ir vajadzigais rezult!Laikam man ir kompis parak piebazts 75procenti jau ir pilni!tapec noteikti arii vairak nevelk UN lai gana iztiriju savu ventilatoru,kursh darbojas 16h diena,vinsh palicis parak skaljs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 Nu man pedejaa laikaa arii kaut kas nava kartibaa!fps no 40 lidz 70 lekaa milisekunzhu atrumaa!Agrak kad skatijos DEBESIIS bija pilns 100,a tagad cho ta navaa OK!Nu tagad jasledz gan i-neta radio,gan skype viss jasledz laukaa,arii neta nevaru paraleli ieiet! Bet nu vismaz tad ir vajadzigais rezult!Laikam man ir kompis parak piebazts 75procenti jau ir pilni!tapec noteikti arii vairak nevelk UN lai gana iztiriju savu ventilatoru,kursh darbojas 16h diena,vinsh palicis parak skaljs nu ja ja dators piebazt tad ja fps kritiisies... bet man paliidzeja tur viens 4uvaks iedeva kkadu programmu viss ir ok taka varat klapeet ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Kādu programmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now