Jump to content
GIGN Forum

Linux


elviss15
 Share

Recommended Posts

Nu tad ko. Visās malās dzirdēts tas zvārs Linux.

Tādat gribētu zināt jūsu domas meib ir kāds zinošāks cilvēks. Vai būtu ieteicams pāriet uz linux. Gribās kko jaunu izmēģināt. Un kā ir ar spēlēm. Visu pārējos. Kas strādā kas nē kādas spēles utt utt.. Piem lai kapātu CS.. Iet tāpat vai vajadzīgi kādi īpašie driveri.

Cik zinu ar tām spēlēm ir kā ir bet vai ir iespējams to kā labot ar tiem pasīe draiviem vai kko tml.???

confused.gif

Link to comment
Share on other sites

Cik pats esmu lietojis linux esmu secinaajis kad ir peedeejaa hiunja - darba respektiivi ar vinu neko nevar dariit bija viena Linux kkaada neatceros nosaukumu... cs kad iet ieksaa serverii, vispaar neko neka4aa - iekaraas un viss... Kas attiecas uz hosteeshanu - linux ir labaax!

Link to comment
Share on other sites

LiL_Netii ja tev ir līkas rokas kuras izlīdušas no di***, nevajag nodi*** ja viņš tev par grūtu.

Ja ir nvidia karte tev, tad varētu normāli spelēt cs laižot caur wine, ja ir pacietība meklēt tad viss var normāli strādā.

hmm nu te gan piekritīšu... ar pliku Linux jau tok nekas nenotiks... Sameklējot atsevišķus draivus cik zinu viss iet norm..

Link to comment
Share on other sites

Es nesapratu Tev vaig viedokli, vai lai visi tev saka OO ku tas i cool, ku tas i forši.

Tu prasīji viedokli, tad uzklausi, nevis nodirs cilvēku kurš viņu izteica, netis teica, ka viņam linux nepatīk, a ja tu cien Nexto...nespēj izteikt viedokli par kautko nenodiršot kāda cita domas, tad manam domāt, ka tu esi vainu totāla niecība, vai arī pidiņš kurš dzīvē nav baudījis mīlestību

Davai visi apskausim viņu un parādīsim ka mēs viņu mīlam, varbūt viņam pazudīs mazvērtības kompleksi un viņš atplauks mīlestībā....

Link to comment
Share on other sites

Tik liels sūds tas Linux nemaz nav. Kādas pāris nedēļas jāpešaujas, lai saprastu ap ko lietas grozās un kā tur viss notiek. Palasi manuāļus un toturiāļus, lai vieglāk. Pats pirms kāda mēneša uzinstalēju, tagad atradu smuku pamācību un visu sapratu, kas un kā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...