Chiky Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ew kads nevaretu pateikt man kur var dabut to mapi manejam nobruka nestrada kipa rakstu top15 radas ka es esmu top15 1.vieta kipa 1 no 1 cilveka vai ar kads iedod man savu skype nik un atsuta man tos failus bushu loti pateicigs vai ari varat pateikt no kurienes var dabut tos failus Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ew kads nevaretu pateikt man kur var dabut to mapi manejam nobruka nestrada kipa rakstu top15 radas ka es esmu top15 1.vieta kipa 1 no 1 cilveka vai ar kads iedod man savu skype nik un atsuta man tos failus bushu loti pateicigs vai ari varat pateikt no kurienes var dabut tos failus Kaada mape tev tur nobruka pidinj? nekas nesanaaks tgd paartaisi servaku xvz kursh tieshi fails ir sapists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ew kads nevaretu pateikt man kur var dabut to mapi manejam nobruka nestrada kipa rakstu top15 radas ka es esmu top15 1.vieta kipa 1 no 1 cilveka vai ar kads iedod man savu skype nik un atsuta man tos failus bushu loti pateicigs vai ari varat pateikt no kurienes var dabut tos failus amxx.cfg prosta ieliec lai logo status peec IP nevis peec STEAMID! neatceros cvar nosaukumu, pieliec vinam +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now