carrot Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 nju ta man webs ir uz ucoza un es nezinu ka monitoru servera uzlikt mala maku uzlikt tikai pie News bet gribu tur labaja mala ta4u kad tur iekopeju kodu man vnk kods radas... plzz nakat help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 karoc!!! uztaisi globaalo bloku piemeeram $MONITORS$ un ieksaa iekopeee savu monitora kodu!!! taalaak izvelies vienalga kuru lapu un atver to ar hltm editoru!!!! un tad tiesi tur kur tu gribi redzeet monitoru ieraksti ieprieks izveidota globaalaa bloka kodu piemeeram $MONITORS$ !! saglabaa un ver ciet!!! tas arii vissss!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricshs Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 idjot, vinjsh raksta 'plzzz' vinjam tak nav tik daudz gadi lai saprastu par ko tu tur muldi un taa pat nepreciizi muldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 idjot, vinjsh raksta 'plzzz' vinjam tak nav tik daudz gadi lai saprastu par ko tu tur muldi un taa pat nepreciizi muldi nu blaa es taa taisiiju!!! lohs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 (edited) risch es tev savu kaiminju suni tev uzsutishu atradies te lielais kaiminju suns tevi ta izjares ka nezinasi cik vecs esi!!! un ja kas man viss sanaaca Edited March 12, 2007 by carrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now