Smoll Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 Paskaidrojiet luudzu kaads kaa tikt galaa ar sekojoshu probleemu: Saaka gljukot cs1.6+pach 9. Viss tika akuraati nonests un sainstaleets pa jaunu (tiesa gan cs1.6+pach 7, jo 9. karina kompi) Peec cs uzlikshanas tika uzinstaleets CD v4.17.1. Tagad kad meegjina piesleegties jebkuram serverim ar CD jamais met aaraa ar pazinjojumu ka CD man nemaz nav (CD ir atkjekseets "... monitor thread") Jau ieprieksh pateicos par konstruktiivaam atbildeem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 ar V7 tapat nekur nepaspeeleesi. vieniigi lanaa. visur tak stav v9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoll Posted March 29, 2004 Author Report Share Posted March 29, 2004 A ko var dariit tajaa gadiijumaa kad uzliekot CS1.6 v9pach CS paarstaaj ielaadeeties (ielaades procesaa uzkaras). Paarinstaleec jau ir vairaakkaart Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 moshka tomeer kautko nepareizi esi ieinstaleejis, jo 1.6 man nemeedz kaarties. Vienmeer izmet kaadu smuku erroru ja kas, bet nekaras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Vobshem meegjini paarvilkt no GIGN maajas lapas Patch'u v9 un iekopeet veelreiz, ja neliidz, sorry, can help you man P.S. man ir bijis taa, ka uz Servera (no kura es velku) fails ir vesels, bet kaa sho ieka4aaju kompii taa to pakojot valjaa, met Errorus visaadus, paarvelku pa jaunu, viss iet. Ir bijis ka archiivu atpako un visi faili tjipa iet, bet kaa instalee, taa instalaacijas laikaa izmet erroru... Vobshem doma ir taada, ka tev to veco vajadzeetu restaureet un novilkt jaunu, meegjini, gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Paskaidrojiet luudzu kaads kaa tikt galaa ar sekojoshu probleemu: Saaka gljukot cs1.6+pach 9. Viss tika akuraati nonests un sainstaleets pa jaunu (tiesa gan cs1.6+pach 7, jo 9. karina kompi) Peec cs uzlikshanas tika uzinstaleets CD v4.17.1. Tagad kad meegjina piesleegties jebkuram serverim ar CD jamais met aaraa ar pazinjojumu ka CD man nemaz nav (CD ir atkjekseets "... monitor thread") Jau ieprieksh pateicos par konstruktiivaam atbildeem Tu pareizi vinju uzliki virsuu vecajam pacham??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 nu jauno patchu atpako turpat valvee, vai hl, vai es taapat nezinu, kur esi ieinstaleejis. vecajiem failiem paarmetiisies jaunie paari un viss straadaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now