Gest3r Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Nevar kads pateikt nevar uzlikt uz ucoz.com sava weba monitoru nu tip ka rada kada mapa utt kadi speletaji utt??? ludzu palidzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Var! Vareji jau pameklet google! SHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 tev pa6am ir uz ucoza monitors? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Nu varbut megini sito Spied te Edited March 6, 2007 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 (edited) ja bet es pievienoju koda taja ucoza un man neparada to monitoru kape? nu es to html kodu pievienoju un man nerada man pa6u kodu rada kas par problemu nez kads nevar pateikt? a un jakas es meginu ucoz sava weba iebast bazu un man rada vnk kodu nevis to mapas bildi cik playeri online utt Edited March 6, 2007 by Gest3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 a un es vel meginai uzstaisit gam-monitor taja weba nu to monitoru un tur kad registrejas prasa kautkadu referat kas tur jaieraksta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ausainis said: Nu varbut megini sito Spied te lieto sito !!! man pasam bija webs caur ucoz un es izmantoju sito!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzz Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Gest3r said: ja bet es pievienoju koda taja ucoza un man neparada to monitoru kape? nu es to html kodu pievienoju un man nerada man pa6u kodu rada kas par problemu nez kads nevar pateikt? a un jakas es meginu ucoz sava weba iebast bazu un man rada vnk kodu nevis to mapas bildi cik playeri online utt man kautkas lidzigs bija kr4 panjem paspaidi paspaidi kautko padari tur un sanaks ( man ari tabij kautko pachakareju un vis ok pec tam paradijas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbSyEnE Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) iluzz said: man kautkas lidzigs bija kr4 panjem paspaidi paspaidi kautko padari tur un sanaks ( man ari tabij kautko pachakareju un vis ok pec tam paradijas ) Paspaidi paspadi kko padari hmm es domaju vins6 saprata... P.S ar neko - neko nepanaaks ! Un vsp kur tu tu kodu baaz ieksha? Edited March 6, 2007 by AbSyEnE Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Gest3r said: tev pa6am ir uz ucoza monitors? ja man pasham ir tas monitors weba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 (edited) muhahha tadi paskaidrojumi ka ielikt vinu nu lab dari6u ta paspaidi6 paspaidi6 tikai nesapratu isti ko tu tur gribej teikt ar to ew novija a tu bazi tos abus kodus nu html un to isako? Edited March 7, 2007 by Gest3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
GunChEsTeR Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 AbSyEnE said: Paspaidi paspadi kko padari hmm es domaju vins6 saprata... P.S ar neko - neko nepanaaks ! Un vsp kur tu tu kodu baaz ieksha? nu es visu to monitora saturu iekopeeju iek6 www mapiitee un tajaa cofig faila vai kur tu ieliku savu ip un portu utt... nu a ko tur vajag: paspaidiit paspaidiit pa4aakareet/?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 es teicu ucoza nevis php vai pa ko tu murgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ausainis said: Nu varbut megini sito Spied te izmanto sito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic94 Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) zb man tada problema es lieku caur to salex bet man rada Service temoporary down. Сервис временно остановлен. kuatvaij serveris ON Edited April 10, 2007 by sonic94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Gest3r, nesaptu, nafig Tev ūber l33T webu, ja pat parastu html kodu nemāki pievienot. Vaina ir Tevī, jo serverspy izmet pareizu html kodu, bet Tu to nemāki pievienot, ja Tev galva nav uz pleciem tad ej un adi... Ja Tu gribi, lai Tev palīdz, tad vismaz paskaidro, kādu websistēmu Tu izmanto kā Tu visu dari, jo nevienam nav jāzīl nekko par Tevi.. Uzmanies, ka nesāc raut vārnas. ā un jā, diez cik liels urļiks Tu esi ar saviem Quote dari6u ta paspaidi6 paspaidi6 jeb vnk '6' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 es jau sen uzstaisiju kautvai ucoz vairs nevajag tagad turu e107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts