CaRReRas Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Man ir 2 jautājumi! 1. Kā var uztaisīt tumšas vietas? ( piemēram tajā vietā kur ir gaišs man vajag dabūt tumšu ) 2. Kā var uztaisīt apaļu priekšmetu? ( piemēram stabu vai kautko citu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) 2. Kā var uztaisīt apaļu priekšmetu? ( piemēram stabu vai kautko citu ) uzspied uz Block Creator Un hammerim labajaa pusee buss sadalja Objects tur buus raxtiits block vnk uzspied uz taas kjipa bultinjas un nomaini uz cylinder vai kko citu.... --------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Kā var uztaisīt tumšas vietas? ( piemēram tajā vietā kur ir gaišs man vajag dabūt tumšu ) vienkaarshi saliec mapee gaismas un nelec tikai tajaa vietaa kur tu gribi lai buutu tumsh! Edited March 4, 2007 by arvist Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Nee vinjam visa mape gaisha: 1.Paarliecinies vai VIS un RAD tiek palaisti kad kompilee.. 2.Ja raada "Not Responding" NESLEEDZ hammeri aaraa =] 3.Paarbaudi uzstaadiijumus vai HLVIS.exe un HLRAD.exe ir pareizi noraadiitas vietas... 4.Paarliecinies vai kaut kas netraucee VIS un RAD processu! atceries ielikt light mapee citaadi buus tumsa Edited March 4, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 ja lieto light_environment tad vienk uzliec mazu jumtinju ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now