lauciniek Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Vobšim tā es uztaisīju servi viss iet nav nekādas problēmas, bet man ir jautājums kā var uzlikt piemēram kad ut pēdējais paliec dzīvs no savas team lai rādas augsa ar ziliem burtiem piemēram Tavi biedri ir visi miruši - Veiksmi un tad niks un cik ct atlikuši ! Nu kjip latviski visu partulkot kas jadara un kā jadara lūdzu pasakat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Vobšim tā es uztaisīju servi viss iet nav nekādas problēmas, bet man ir jautājums kā var uzlikt piemēram kad ut pēdējais paliec dzīvs no savas team lai rādas augsa ar ziliem burtiem piemēram Tavi biedri ir visi miruši - Veiksmi un tad niks un cik ct atlikuši ! Nu kjip latviski visu partulkot kas jadara un kā jadara lūdzu pasakat! addons/amxmodx/data/lang ieksh atradiisi micstats.txt un tuulko.. P.S. Ja izmanto pluginu ultimate_sound.amxx vai tam liidziiku tad jaaeditee *.sma fails.! Edited March 4, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lauciniek Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 paldies nodereja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 bet tas ir ja grib partulkot ja gribi uzlikt raksti console amx_statscfgmenu un tur regule Link to comment Share on other sites More sharing options...
lauciniek Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 a ka es varu uzlikt lai radas latviski nevis angliski? es partulkoju bet tapat angliski meginaju to amx_statscfgmenu uzliku visu bet ta pat nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 nu kaa nau? partulko un uzliec taja menu to suudinu un jabut un nemelo ka nau Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 tu complet.exe piespiedi un peec tam no mapes compleet pluginu paarkopeeji uz mapi plugins!????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lauciniek Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 nu ka uzrakstit ! es nevaru parbaudit 0 cilveki serveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now