Gakh Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Neliela pamācība kā uztutināt pluginus uz servera ---> Neliela apskaidrošana... - .amxx tas ir plugina formāts kam prieksā ir kāds nosaukums piemēram PTB.amxx,tas pats arī ir ar .sma pluginu. Pamācība ir pieminēts tikai ar formātu .amxx,.sma (ceru saprotat) - Ja tekstā redzams kautkas ar piemēram šādām zimēm <teksts te> tad tas ir piemērs ka tur ir cits nosaukums un bez < > šīm zīmēm (ceru sapratāt) ---> Pluginu sadabušana... - Dodamies uz amxmodx.org un meklējam sev vajadzīgo pluginu (pie .Plugins). Kad esam atraduši un plugins ir pie mums,tad redzam 2 failus .amxx .sma (.sma fails ir jākompilē,bet .amxx fails jau ir kompilēts) ---> Plugina uzstādīšana... - Ja nu ir gadījies tā kad ir tikai .sma fails,bet .amxx faila nav,tad daram tā: ieliekam .sma failu iekš \addons\amxmodx\scripting, un palaižam compile.exe, pagaidam kamēr tiek nokompilēts plugins(i) un tad spiežam enter... Un tad scripting mapē redzam jaunu mapi ar nosaukumu Compiled,veram to vaļā un redzam .amxx failu kas no .sma tika nokompilēts (vai sakompilēts hvz kā pareizi) un njemam šo .amxx failu un ieliekam to \addons\amxmodx\plugins mapē. Tālāk lai serveris par šādu plugina esamību vispār uzinātu ejam uz \addons\amxmodx\configs\plugins.ini un pašās beigās pierakstam <plugina nosaukums>.amxx , Nu tā tik tālu viss OK. Tālāk ejam uz \addons\amxmodx\configs\modules.ini un noņemam šos ; nost no priekšas (tieši kurām funkcijām nezinu,atkarīgs no plugina,jo pirms vilkt pluginu no amxmodx.org izlasat aprakstu). Nu tas tākā pie pluginu uzlikšanas viss ---> Kā redzēt vai plugins(i) darbojas... ? - Kad viss ir izdarīts pēc augstāk minētā,ieslēdzam vai restartējam serveri,un konsole ierakstam amxx list un spiežam enter un mums parādas visi plugini kas stāv uz servera,gan tie kas nestrādā gan tie kas strādā. (lai redzētu metamod pluginus ierakstiet konsolē meta list) tas tākā viss ---> pāris nozīmes priekš tiem kam grūti pielec ---> Strādājoš plūgins - Runing ---> Neeksistējoš plugins,bet pierakstīts pie plugins.ini - Unknown ---> Nestrādājošs plugins - Bad loading (vai tamlīdzīgi) ---> Apturēts (nezinu kā savādāk pateikt) - Paused Ceru ka nav daudz kļūdu,un samēra pareizi :mrgreen: ,nu vismaz es šitā esmu licis , ja kautkas nav ritīgi tad rakstiet pie komentiem,un es izlabošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexto Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Es izlasiju bet nemaku uzlikt tikunta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Es izlasiju bet nemaku uzlikt tikunta nav jau briinums: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexto Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Ir t@dS plUg1Ns K@s Kj3R 43atus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexto Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Kur var iekachat pa brivu busterhack taisitaju? Gribas paradit tetim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexto Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Ka var uztaisit CS majas lapu latviehsu valoda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 nav jau briinums: tas nu gan neko neizskaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dew1L Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 palidzat ar HLG ka var izmantot viskautkadus sudinus nu komandas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Kur var iekachat pa brivu busterhack taisitaju? Gribas paradit tetim @ Nexto: vinju var dabut te http://yy.lv/download.php?f=28944 @ traktorists^: tas bija prikols @ Dew1L: ei dirst, te nav tema par hlguardiem... izmanto searcherus vai googli Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 pilniigi nevajadziiga pamaaciiba, vismaz es taa domaaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 pilniigi nevajadziiga pamaaciiba, vismaz es taa domaaju. tu vari domat ko gribi, bet citreiz paliek suudiigi, ienakot sehit un paskatities teemas: ka uzlikt to pluginu, kaa sauc to pluginu, kur dabut pluginus.. taakaa ja tev vinja liekas nevajadziiga IGNOREE TO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 pilniigi nevajadziiga pamaaciiba, vismaz es taa domaaju. Nu es tā arī domāju tikai daziem ir tas vajadzīgs kā Nexto etc. Bet nu nekas jaunieņiem noderēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 tu vari domat ko gribi, bet citreiz paliek suudiigi, ienakot sehit un paskatities teemas: ka uzlikt to pluginu, kaa sauc to pluginu, kur dabut pluginus.. taakaa ja tev vinja liekas nevajadziiga IGNOREE TO njaa, tur gan es tew piekriitu. kaa nekaa pamaaciiba domaata Visiem P0k3m0n13m, cik zeel ka es neesmu P0k3m0n$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexto Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Extazy tu doma ka emsu pok3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Extazy tu doma ka emsu pok3? tu esi uuber pok3.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Extazy tu doma ka emsu pok3? Nu ne tev vienīgajam bet arī citiem neņem par ļaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexto Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Jancis38, butu tev webs varetu uzrasktit kadu exploit, un tad redzetu visadus brinumus, piemeram zini kas ir autors BusterHackam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Jancis38, butu tev webs varetu uzrasktit kadu exploit, un tad redzetu visadus brinumus, piemeram zini kas ir autors BusterHackam manis peec, vari vien izcelties ar sawaam stuulbajaam gudriibaam.! --> i-d-i-o-t! <-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexto Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 da tev nix ieksh cs ir ka pok3monam, doma ka bus dazhadi simboli bus baigais proo LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 da tev nix ieksh cs ir ka pok3monam, doma ka bus dazhadi simboli bus baigais proo LOL Tas tu kam???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuFFmeN Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 BEIDZAT PIEDIRST FORUMU!!! Bet par tutoriāli.. diezgan labs.. .. gan jau kādam jauniņajam noderēs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 FoRšI , eS To NeZiNāJu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now