em1ls Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Kaaa var uzlikt par adminu? Inwision power board.. cik es zinu vajag Admin cp spiest un taalak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 (edited) Sorry par OFFtopic, bet vispaar apnicis tas ka shii ir palikusi par kaut kaadu HELP sadalju un IPB ir CS servera mods vai plugins? To gan es nezinaaju! Nu liekat man Warn, bet apnicis! Tik daudz shaadu topiku, ka nevar atrast to ko vajag! Palasi kaut vai readme!!! Edited February 27, 2007 by r1lexY Link to comment Share on other sites More sharing options...
em1ls Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 r1lexY said: Sorry par OFFtopic, bet vispaar apnicis tas ka shii ir palikusi par kaut kaadu HELP sadalju un IPB ir CS servera mods vai plugins? To gan es nezinaaju! Nu liekat man Warn, bet apnicis! Tik daudz shaadu topiku, ka nevar atrast to ko vajag! Palasi kaut vai readme!!! nu labi bet vareeji vismaz paliidzeet.. te it tik daudz topiku ka nu.. meekleju arii citur.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricshs Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 blje, es nesaprotu, visi ir tik bagaati, ka var ipb forumus atljauties?! jo kaa zinam nelegalaas versijas noved tikai pie suudiem... un vispaar ja nekaa nerubii, tad neliec labaako forumu virsuu =\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
em1ls Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 Ricshs said: blje, es nesaprotu, visi ir tik bagaati, ka var ipb forumus atljauties?! jo kaa zinam nelegalaas versijas noved tikai pie suudiem... un vispaar ja nekaa nerubii, tad neliec labaako forumu virsuu =\ tagat juus te aprunaasiet mani un paarejos? Tad labaak neko neraxtat ja nezinat.. vnk vajag paliidziibu.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricshs Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 nu blee, labi, nebuushu kretiins un pateikshu! ielogojies kaa admins>admincp>menage users> user grups vai kkas tamliidziigs>administrator(root admin,moderaator utt.t.t.j.p) Viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
em1ls Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 Ricshs said: nu blee, labi, nebuushu kretiins un pateikshu! ielogojies kaa admins>admincp>menage users> user grups vai kkas tamliidziigs>administrator(root admin,moderaator utt.t.t.j.p) Viss... nu vo baldies.. TOPIC closed.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts