radler Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 eu a worms tochna aiznjemta personiba nav laika atbildet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 30, 2003 Author Report Share Posted June 30, 2003 Tas tochna. Mees jau gaidaam ilgi ... bet worms neatbild. Droshi vien ljoti aiznjemts. Droshi vien Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 vai arii negrib Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 work/sex/money topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 taatad.... jums tika iedotas vote tiesiibas.... burviigi.... vieniigais miinuss ir taads ka cilveeki suudzas ka juus kartes mainot biezhaak nekaa mauka klientus....+ ja nesanaak nomainiit tad liekat voti uz to pashu karti n-taas reizes.... un man iipashi neimponee ka man kaads suudzas.... liidz ar to vote tiesiibas nonjemtas.... nav man iipashas veeleeshanaas tur mekleet kursh tieshi tas no juusu klana bija.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 Es jau domaaju ka mans mazais braaliitis Lirels sabrauks auzaas Un taa arii notika. Gadaas arii taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 roger that Link to comment Share on other sites More sharing options...
moodz Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Psc... Kaada karte ir lai spele... nah tad vinas ir tik daudz??? Visi jaw grib ice un awp spelet.. a ja nepatik karte lai iet uz citu servu... ja labi padoma es varu spelet jebkuru karti... tapeec .... a vispar adminu dod tam kas pieveic kadu no adminiem 1 vs 1 vot tad buutu godiigi nopelnic admins... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 moodz Posted on Jul 14 2003, 01:08 PM -------------------------------------------------------------------------------- Psc... Kaada karte ir lai spele... nah tad vinas ir tik daudz??? Visi jaw grib ice un awp spelet.. a ja nepatik karte lai iet uz citu servu... taisniiba labi padoma es varu spelet jebkuru karti... skaties kaa tev eertaak... a vispar adminu dod tam kas pieveic kadu no adminiem 1 vs 1 vot tad buutu godiigi nopelnic admins... nope.. godiigi nopelniits admins ir tad, ja pats uztaisi savu servu... a visi paareejie ADM ir haljavnije vai pa blatu.. njemot veeraa visu augstakmineeto, nax tu izveidoji poll par ADM pieshkjirshanu tev? ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Psc... Kaada karte ir lai spele... nah tad vinas ir tik daudz??? Visi jaw grib ice un awp spelet.. a ja nepatik karte lai iet uz citu servu... ja labi padoma es varu spelet jebkuru karti... tapeec .... a vispar adminu dod tam kas pieveic kadu no adminiem 1 vs 1 vot tad buutu godiigi nopelnic admins... moodz ej dirst ja tu esi kex tad tu esi galiigs daunis lameris bots vispaar cs tev labaak nespeeleet ej labaak atpakalj uz savu chatu un lien dirsaa citiem ps mees nespeeleejam ice world vai awp map mums taas maps besii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts