dansss Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 man ir problēma. Es spēlēju cs:source..Vislaik gāja viss bija ok, bet pēkšņi šodien gribu uzspēlēt-nēē kad eju spēlē man vienkārši nomidžinas kautas ekrāna stūrī un viss..Es pārinstalēju! ar pirmo reizi gāja..pēc tam kad otrro reizi eju iekšā skuja bietē-nekā! kas pa vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f!ng3er Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 man ir problēma. Es spēlēju cs:source..Vislaik gāja viss bija ok, bet pēkšņi šodien gribu uzspēlēt-nēē kad eju spēlē man vienkārši nomidžinas kautas ekrāna stūrī un viss..Es pārinstalēju! ar pirmo reizi gāja..pēc tam kad otrro reizi eju iekšā skuja bietē-nekā! kas pa vainu? aizmirsti cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 aizmirsti cs Tieši tā. Par ļaunu noteikti nenāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted February 23, 2007 Author Report Share Posted February 23, 2007 jūsu posti šeit bija pilnīgi lieki..jūs esat nekas vairāk kā spammašīnas.. Ja nav ko rakstīt neraksti vispār! p.s. Tiešām neviens nezin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 jūsu posti šeit bija pilnīgi lieki..jūs esat nekas vairāk kā spammašīnas.. Ja nav ko rakstīt neraksti vispār! p.s. Tiešām neviens nezin? Par CS:S tieshaam neko nejeedzu, bet tur noteikti pastaav ariii patchi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 jūsu posti šeit bija pilnīgi lieki..jūs esat nekas vairāk kā spammašīnas.. Ja nav ko rakstīt neraksti vispār! p.s. Tiešām neviens nezin? Saki? Pilnīgi rokas trīc, kā gribas uzspēlēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 skaties vai nav kaut kaadi log faili izveidojushies cs:s direktorijaa, kas varetu pateikt priekshaa probleemas buutiibu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now