fastone Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Kā lai samēro visu vienādi? Man ir psychostats 3 un stats me un vēl defultais csstats.amxx tad statsx. Ko man atstāt un kā visu sataisīt lai varētu uzrakstīt /rank /top15 u.c taču lai viss būtu vienāds. pašlaik man ir tā ka pstati atskiras no cs ranka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Kā lai samēro visu vienādi? Man ir psychostats 3 un stats me un vēl defultais csstats.amxx tad statsx. Ko man atstāt un kā visu sataisīt lai varētu uzrakstīt /rank /top15 u.c taču lai viss būtu vienāds. pašlaik man ir tā ka pstati atskiras no cs ranka. tas nav iespeejams, jo pstats smalki reekina skillu utt., bet tas tur csstats tikai kills/deaths Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) paslaik tiek veidots psychoreader ar kuru vares saskanot pstats 3 un viss buus labi piem. uzrakstiisi /rank vins paradis tavu ranku ieksh pstats, kr4 viss tad buus paslaik ir tikai pieejama versija cs:s, bet ar laiku buus ari cs 1.6...sakuma tiek laboti bugi... p.s 2 topikus jau nu gan nevajadzeeja Edited February 23, 2007 by priedzza Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastone Posted February 23, 2007 Author Report Share Posted February 23, 2007 Nee tu nesaprati pareizi. Nu kā ps3 ranki = statsx rankiem tas ir- /rankstats TUR viss sakrit Bet ps3 nesakrit ar - /rank kurš ir csstats.amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now