m3rsy Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Eu! labais topiks panesas... nebiju gaidijis, ka MMX noraus banu delj ta, ka kaads nezinams manis fans mani te slave (kursh gan tas varetu but)! Lai nu ka - ludzu nonemiet banu MMXam. Atceros, ka ari neko ljaunu nedomajot iedirsu foruma par admina tiesibam un dabuju ienaidnieku rayjusu un jutos loti bedigi! Wolfbalde - paldies! Tagad varesu rakstit pieteikumu uz adminu un tevi liksu references! Tev bus kaut kas jaiedirs tur, savadak man kirdik! Beefy p.s. betway pokera sodien padirsu 20Ls... maukas.. rit padirsisu vel 20Ls... es esmu atkariigs... ((( atceros bildi par rayusu kur uz antilas akstes bija uzzimets rayus un ar motorzagi tu vinu zage par pusem D heh tagd sapratu ieprieks nepamaniju ka kjipa tas gejs aka daunis raxtija mmx Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Bla es cisto daunis! Es tak neiedomajos, ka MMXam varetu neiebraukt, ka 112 un beefy ir aka! Macho! Luudzu nonem MMX foruma warnu! Cheers, Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 UZskatu ka Biifijam var arii Imunitati iedot,kapec gana lai ne!Vinsh tomer ir viens no vecaakajiem starp mums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ne! man nevaig imunitati... nu.. ja nu vienigi pret iesanm! Tas mani beidz nost! un pret pokeri! nu.. un pret gripu! bet savadak man imunitati nemaz nevajag! Es tikai censos but tik pat forsh ka pareji un palidzet parejajiem but forsiem! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now