Jump to content
GIGN Forum

Monster Server!

Recommended Posts

Sveiki esmu kautka apnemies uztaisit tadu ka monster serveri!

Esmu uztaisijis demo kuru var nokacat seit caur cs var atvert!

Tatad man ir tadi jautajumi :

1. Vai ir kads plugins vai cvar's vai kads kods ar kuru var panakt ka cilveks kas nak automatiski tikai var ieiet pie terroristiem bet pie counter-terroristiem nevar piem kz plugin ir ta ka uzreiz pieiet pie ct bet man vajag kautko ar kuru vinsh pieies pie t un nevares nekur citur iet!

2. Vai ir kads plugins kas uztaisa ka viena vieta piem ir uztaisits spawn kur visu laiku pec kada laika nokrit m4a1 piem!

3. Kur ir visadi monstru modeli .mdl iedodiet kadu linku!

4. Vai ir iespejams kautka uztaisit ar kautkadu kodu ka noshaujot kadu no monstriem pieskaitas ka kills!?

OFFTOPIC:

5. Ka saucas ta majslapa kur vareja pasutit sms ka tu tur aizsuti piem dasjd un kautkadu numuru.

1. Es agrāk izmantoju team lock pluginu, paralēli ar atslēgtu PTB ....

2. Cik atceros, kaut ko tādu esmu redzējis ....

3. Ir tāds monster MOD, no tā var paņemt visādus monsters, atceros, es ņēmu, kad man bija DIABLo MOD serveris ...

4. Kāpēc gan nē ? bet kurš gan taisīs ....

5. SMS pakalpojumus nodrošina vairākas frmas ..... digitalsms izmantoju es un arī lielākā daļa Latvijas serveru - kāpēc? tādēļ, ka es izdomāju, kā uztaisīt nickname reģistrāciju - digitalsms šo ideju izmantoja arī citos projektos sad.gif bet nu ok, pofig ..

1. Es agrāk izmantoju team lock pluginu, paralēli ar atslēgtu PTB ....

2. Cik atceros, kaut ko tādu esmu redzējis ....

3. Ir tāds monster MOD, no tā var paņemt visādus monsters, atceros, es ņēmu, kad man bija DIABLo MOD serveris ...

4. Kāpēc gan nē ? bet kurš gan taisīs ....

5. SMS pakalpojumus nodrošina vairākas frmas ..... digitalsms izmantoju es un arī lielākā daļa Latvijas serveru - kāpēc? tādēļ, ka es izdomāju, kā uztaisīt nickname reģistrāciju - digitalsms šo ideju izmantoja arī citos projektos sad.gif bet nu ok, pofig ..

gribetos jau redzet weapon spawn pluginu smile.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...