MeGaPiiLe Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Kads ir labakais MUSU DIENAS anticheats vai arii labu nav?? HLGUARD?? pasakat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 HL guard ir 2 klases Anti4its Man skiet un peec maniem uzsskatiem ir VAC PAskirsti lpp uz priekshu un tad tur ja par VAC ir runats kaa vinu uztadit un viss tur vopshmin skir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Kads ir labakais MUSU DIENAS anticheats vai arii labu nav?? HLGUARD?? pasakat.. es bi teiktu ka buusteris. bet taadu tu nedabuusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted February 17, 2007 Author Report Share Posted February 17, 2007 (edited) es bi teiktu ka buusteris. bet taadu tu nedabuusi. nu Busteris katra zinja nevar dabut VAC Var palidz tikai STEAM Serveriem!!! A Cheating-Death vispar neko nelidz jo ir jau izdomati pret to cheating death chiti!! Edited February 17, 2007 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 nodroshinies ar labiem adminiem, un vis buus bumbaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Nu protams ka VAC ir labs bet ir problēmas.Admini ir labs ieteikums bet vienīgi HLGuard nodrošina tos kas lieto pogu end man piemēram serverī palīdz tikai drusku Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Nu protams ka VAC ir labs bet ir problēmas.Admini ir labs ieteikums bet vienīgi HLGuard nodrošina tos kas lieto pogu end man piemēram serverī palīdz tikai drusku nee. tas tak naw wajadziigs, jo uz "End" var tak uzbindot kkaadu autobuy, kaa arii paareejaas huinjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Vislabākais ieteikums patiešām ir admini saliec normālus 4aļus par adminiem lai viņi bano ārā 4ītakus un viss būs bumbās Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Nu protams ka VAC ir labs bet ir problēmas.Admini ir labs ieteikums bet vienīgi HLGuard nodrošina tos kas lieto pogu end man piemēram serverī palīdz tikai drusku To var nonjemt lai nebloke tas pogas bet hl guard ir labs piem ja ar wh spele tu cilveku jau baze redzi caur sienam bet kad stav hl guard tad wh ljoti slikti strada pedeja momenta tikai cilveku pamani taksto hl guard ir labs un dazhi saka ka hlguard+vac ir vnk super Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 To var nonjemt lai nebloke tas pogas bet hl guard ir labs piem ja ar wh spele tu cilveku jau baze redzi caur sienam bet kad stav hl guard tad wh ljoti slikti strada pedeja momenta tikai cilveku pamani taksto hl guard ir labs un dazhi saka ka hlguard+vac ir vnk super vnk super ir iistas acis kas blisinas monitooraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now