Mahmeds Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 ko tu uzreiz vinjam piekasies vinjsh tikai pasaka ka apsveica savu draudzeni tu uzreiz virsuu laikam jau tev skauzh tu tikai esi vienispraatis ar tiem kuri pasaka kautko stulbu jo tads tu ariii esi Stulbs tu uzdirsies tam kuram ir draudzene tikai taapeec ka pasham tev nav draudzene un meejaas tu seedi spilvenaa galvu iebaazis un pinkshkji ka atkal esi viens (KAAVIENMEER) , tu atnaaac uz Forumu lai pameetaatu citu aciis kruto kaads tu galiigi neesi ! - Es arii apsveicu savu draudzeni Real man arii tu vari iebazt aniiti un to pashu.... Es piekasos vinjam tikai tapec, ka vinsh posto un topiko visadus debilismus un tada serga ir jaaptur. U neviens te nemeta nekadu gaili. Ak jaa parr tematiku draudzenes : KO TU VISPAR VARI MAN DOT NU KO TU VARI MAN DOT!!! Aizej nodro4ii citigak, lai tev nemetas pumpas uz tava spitaliga tinju purna. Auna piere ko tu zini no manas dzives vispar !!!???(tas nav jautajums, jo tu neko nezini protams) Es jau meitenem pupus chamdiju, kad tu vel skraideleji apkart ar piedirstam bikshelem un nesaprati pie kuras orientacijas isti pieder. Un ja tev ir draudzene taa ir Masha Kulakova pff...bik iekarsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Mahmed nesaprotu kaapeeC tew ir jakasaas kur nevaig ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Mahmed nesaprotu kaapeeC tew ir jakasaas kur nevaig ? labi SAS runasim pieklajigi kaa sapratiga butne ar sapratigu. Pirms kaut ko posto padomaa ko raksti. Pirms taisi topiku, padomaa vai tas ir kadam vajadzigs un interesee. Jo ar shodienas topiku tu esi pamatigi nocelies. Sproti mani pareizi, neshatncee postus tikai tapec , ka tu vinjus gribi sakrat. Esi apdomigs. Got it buddy !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Real man arii tu vari iebazt aniiti un to pashu.... Es piekasos vinjam tikai tapec, ka vinsh posto un topiko visadus debilismus un tada serga ir jaaptur. U neviens te nemeta nekadu gaili. Ak jaa parr tematiku draudzenes : KO TU VISPAR VARI MAN DOT NU KO TU VARI MAN DOT!!! Aizej nodro4ii citigak, lai tev nemetas pumpas uz tava spitaliga tinju purna. Auna piere ko tu zini no manas dzives vispar !!!???(tas nav jautajums, jo tu neko nezini protams) Es jau meitenem pupus chamdiju, kad tu vel skraideleji apkart ar piedirstam bikshelem un nesaprati pie kuras orientacijas isti pieder. Un ja tev ir draudzene taa ir Masha Kulakova pff...bik iekarsu Eu Mahmed atdzisti tu paņem nomierinošās zāles padzer neieej gign forumā 1 dienu tev būs labāk un citiem,nu vai vari ieiet gign forumā tikai neej šajā postā.Neboja cilvēkiem nervus. P.S Tikai nesāc te uz mani braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Da bļač! Atraduši labo vietu kur risināt savas savstarpējās problēmas. Mahmed, nav tik traki jāpārspīlē un jāpārvērš nevainīgs topiks par kautkādu kara lauku, dēļ kāda čuvaka kas tev nepatīk. Man meibī daudzi nepatīk, bet tapēc es neeju kkādā topikā un nesāku skaidrot attiecības.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Eu Mahmed atdzisti tu paņem nomierinošās zāles padzer neieej gign forumā 1 dienu tev būs labāk un citiem,nu vai vari ieiet gign forumā tikai neej šajā postā.Neboja cilvēkiem nervus. P.S Tikai nesāc te uz mani braukt kas te dumpis tagad ir vai visi aizstav vienu maz nevaingu puisheli. Un launais Mahmeds te atagd visus apbizo. shitas un tas te ar dazu minushu laikaa. it sevishkji runajot apr punktu 1. Nu kuram tas interesee !?? Shiet ir ging nevis kaut kada mafia, lol ne jocigi !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 labi, beidziet te dirsties, citaadi sodiishu p.s. Mahmed, es sas^manu jau pabriidinaaju par spamoshanu p.p.s. un tas, ka uzradaas 2 aizstaavji, nav nekaads briinums. vinji redz, ka sas^mans ir viens no vinjiem - abi jau sakraajushi 90% warn. taapeec paaraak nenjem vinjus pieree - taapat driiz gan jau zudiis no muusu redzesloka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Aleluja, kaads aptureeja sho kashki Mahmed vnk chill, megini saprasti cik vinjiem gadu un kaada domashana, tici man buus vieglaak. p.s. Es vienmeer vados peec principa - gudrakais paklusees Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Real man arii tu vari iebazt aniiti un to pashu.... Es piekasos vinjam tikai tapec, ka vinsh posto un topiko visadus debilismus un tada serga ir jaaptur. U neviens te nemeta nekadu gaili. Ak jaa parr tematiku draudzenes : KO TU VISPAR VARI MAN DOT NU KO TU VARI MAN DOT!!! Aizej nodro4ii citigak, lai tev nemetas pumpas uz tava spitaliga tinju purna. Auna piere ko tu zini no manas dzives vispar !!!???(tas nav jautajums, jo tu neko nezini protams) Es jau meitenem pupus chamdiju, kad tu vel skraideleji apkart ar piedirstam bikshelem un nesaprati pie kuras orientacijas isti pieder. Un ja tev ir draudzene taa ir Masha Kulakova pff...bik iekarsu tev nevines no meiteneem neko nevar dot jo tu esi pedinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 tev nevines no meiteneem neko nevar dot jo tu esi pedinjsh Atceries gudrakais paklusees... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 es briidinaaju! dzheks vairs sheit neko nerakstiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now