1ntake Posted February 15, 2007 Author Report Share Posted February 15, 2007 ar shitaadu kompi muuvijs ar fraps sanaak ok vai arii nee? p4 - 2.4ghz (var arii nedaudz aatraaku pataisiit) video karte - geforce mx 4000 128 mb RAM - 768mb cerams ka frapam buus ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Nu man tagadiņ ir spēcīgs PC, pamēģināšu arī beidzot kautko ar frapu izveidot Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 (edited) ar shitaadu kompi muuvijs ar fraps sanaak ok vai arii nee? p4 - 2.4ghz (var arii nedaudz aatraaku pataisiit) video karte - geforce mx 4000 128 mb RAM - 768mb cerams ka frapam buus ok... jaa jaa zinu ka stulbs jautaajums bet tomeer...? Edited February 16, 2007 by 1ntake Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Jay Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Hmm. Ar videomach lielāka ķēpa, bet toties kāda kvalitāte! Ar videomachu tu vari dabūt ļoti skaistu video ar mazliet blureffectu (sanāk baigi forši slowmotion), un vispār video izskatās daudz smukāk. Cik zinu, tad visas pasaulē labākās CS movies taisa ar VideoMach fps90. Nu iespējams, ka ar labu PC tu dabūsi labas kvalitātes attēlu ar frapsu, bet nu .. ieteiktu videomach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 bet cik zinu lai kko ieraxtitu ar fraps ilgaak par 30 sec vaig orginaalo fraps kas maxaa ~25-30 LS un crackus nevar nekadus uzlikt pret to vai ta ir taisniba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 (edited) tad videomach sūkā! Vmach . Pirms gudri dirs ,paskaties cik kvalitativi muuviki tiek veidoti ar Vmach un ar fraps . Edited February 16, 2007 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 nezinu, fraps ir manuprāt ideāls. kā jau vincisters teica, fraps taisa nekompresētus avi. tad es ar VirtualDub varu izvēlēties kodeku un voila, no pārtaisītā avi taisi filmas cik uziet. p.s. arī video redaktoram ir iespējas izvēlēties kādā kvalitātē gribi galarezultātu. mana filmiņa infmode piemēram ir 3min gara un sver ap 50mb. un ir diezgan tuvu tai kvalitātei kāda man ir uz monitora, kad es spēlēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 bet cik zinu lai kko ieraxtitu ar fraps ilgaak par 30 sec vaig orginaalo fraps kas maxaa ~25-30 LS un crackus nevar nekadus uzlikt pret to vai ta ir taisniba? 1.kārt please nahrenizējiet to dauni kurjeru. 2 m3rsy , craki ir pie tam daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 isi un konkreti pateikshu nav jega muljat to muviju caur visadiem video match +tas ka skanja tev nebus vis labak ir ta by chillside *cs 100fps * izskirtspeja kr4 ta kura bija 1200 ar kautko * izpeti ''how to get max cvality in movies'' (bet v-kartei labai jabut) tad saraxti ar fraps (neaizmirsti nomainit fps pasha frapa) tas uz video vegas uzliec wmv un nokonfigure (man viens klips max 1.5mb aiznjema) bet tas atkarigs ka tu meiko otreiz to video muljajot caur vegas nebutu ieteicams tapec labak ja taisi movie vienreiz laid caur vegas ja prosta paradit 4omiem savu fragu viena klipinja tad vari ta darit * un ir tada proga virtual dub i vsjo un tikai nesaki ka chillside sem sliktas kvalitates taisa muvijus par to max cvality skaties te GL & HF Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Jay Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Man visu mūžu ir licies, ka ChillSide taisa ar VideoMach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 tur nu tu gan kljudies taka nevajag klausities ko visi stasta labak pasam parliecinaties jo nav iespejams ar bildem dabut skanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 nav iespejams ar bildem dabut skanju dļa osobo TUPIH http://cs-mapper.by.ru/articles/cs-movie-sound.shtml Kur tu izrāvi, ka ch taisa ar fraps? (vnk jautāju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now