Jump to content
GIGN Forum

Muuviji

1ntake
 Share

Recommended Posts

ar shitaadu kompi muuvijs ar fraps sanaak ok vai arii nee?

p4 - 2.4ghz (var arii nedaudz aatraaku pataisiit)

video karte - geforce mx 4000 128 mb

RAM - 768mb

cerams ka frapam buus ok...

jaa jaa zinu ka stulbs jautaajums bet tomeer...?

Edited by 1ntake

Hmm. Ar videomach lielāka ķēpa, bet toties kāda kvalitāte! Ar videomachu tu vari dabūt ļoti skaistu video ar mazliet blureffectu (sanāk baigi forši slowmotion), un vispār video izskatās daudz smukāk. Cik zinu, tad visas pasaulē labākās CS movies taisa ar VideoMach fps90. Nu iespējams, ka ar labu PC tu dabūsi labas kvalitātes attēlu ar frapsu, bet nu .. ieteiktu videomach.

nezinu, fraps ir manuprāt ideāls. kā jau vincisters teica, fraps taisa nekompresētus avi. tad es ar VirtualDub varu izvēlēties kodeku un voila, no pārtaisītā avi taisi filmas cik uziet.

p.s. arī video redaktoram ir iespējas izvēlēties kādā kvalitātē gribi galarezultātu. mana filmiņa infmode piemēram ir 3min gara un sver ap 50mb. un ir diezgan tuvu tai kvalitātei kāda man ir uz monitora, kad es spēlēju.

isi un konkreti pateikshu

nav jega muljat to muviju caur visadiem video match +tas ka skanja tev nebus

vis labak ir ta

by chillside

*cs 100fps

* izskirtspeja kr4 ta kura bija 1200 ar kautko

* izpeti ''how to get max cvality in movies'' (bet v-kartei labai jabut)

tad saraxti ar fraps (neaizmirsti nomainit fps pasha frapa)

tas uz video vegas uzliec wmv un nokonfigure (man viens klips max 1.5mb aiznjema)

bet tas atkarigs ka tu meiko otreiz to video muljajot caur vegas nebutu ieteicams tapec labak ja taisi movie vienreiz laid caur vegas ja prosta paradit 4omiem savu fragu viena klipinja tad vari ta darit

* un ir tada proga virtual dub

i vsjo un tikai nesaki ka chillside sem sliktas kvalitates taisa muvijus wink.gif

par to max cvality skaties

te

GL & HF thumbsup.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...