0xDEAD BEEF Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Viens no skarigakajiem bija bet tomeer kaut ka nepatika ka izskataas Zini ko! Man liekas, ka tu esi totals daunis! Vari iet dirst un te nekad vairs neradities - dzeki tev piedavaja normalus nikus, bet tu - jobainais suds - jau neteici, ka tev vajag pokemona niku! Tad lai tev ari tiek - 12gadiga meitene bledj mauka neiznesata sunju ateja! Tavs niks bus - w@4H34D^47 Stulbais pokemons bledj! Nospragsti un nekad vair neposte forumos un nekad nespele gign vai dole vai kada cita lv cs serveri, jo tava vieta ir la rocca kopa ar kolbasitajiem un "ripu iesitejiem" Mirsti! 我希望你慢慢死,但快点下地狱。- tas nozime - Es tev veelu lenu navi, bet atru celju uz eli! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Zebiekstis vai circenis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Zini ko! Man liekas, ka tu esi totals daunis! Vari iet dirst un te nekad vairs neradities - dzeki tev piedavaja normalus nikus, bet tu - jobainais suds - jau neteici, ka tev vajag pokemona niku! Tad lai tev ari tiek - 12gadiga meitene bledj mauka neiznesata sunju ateja! Tavs niks bus - w@4H34D^47 Stulbais pokemons bledj! Nospragsti un nekad vair neposte forumos un nekad nespele gign vai dole vai kada cita lv cs serveri, jo tava vieta ir la rocca kopa ar kolbasitajiem un "ripu iesitejiem" Mirsti! 我希望你慢慢死,但快点下地狱。- tas nozime - Es tev veelu lenu navi, bet atru celju uz eli! Beefy Latvian Psycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Viens no skarigakajiem bija bet tomeer kaut ka nepatika ka izskataas Galvenais lai labi izskatās? Hmm, man liekas, ka protams pēc šāda kritērija jāņem niks PROOTAMS! es tev saku ņem - "cirvis bez astes" Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Zini ko! Man liekas, ka tu esi totals daunis! Vari iet dirst un te nekad vairs neradities - dzeki tev piedavaja normalus nikus, bet tu - jobainais suds - jau neteici, ka tev vajag pokemona niku! Tad lai tev ari tiek - 12gadiga meitene bledj mauka neiznesata sunju ateja! Tavs niks bus - w@4H34D^47 Stulbais pokemons bledj! Nospragsti un nekad vair neposte forumos un nekad nespele gign vai dole vai kada cita lv cs serveri, jo tava vieta ir la rocca kopa ar kolbasitajiem un "ripu iesitejiem" Mirsti! 我希望你慢慢死,但快点下地狱。- tas nozime - Es tev veelu lenu navi, bet atru celju uz eli! Beefy - nja vareeji uzreiz uzrakstiit attri atspraaksti un viss ... Te kautkas ko prasiiji : MyDoXaLm CaL1F0rNy_k1D Gen1u$ OTPHL Ma$T3r$ Pwn3r HS^Ma$t3R ja spamosi pa riikli ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 me peim kkaadi latvie6u patiik PIEM Vavere Vanags nu izdomaa kko pats.. bet kko orginaalu .. ne zeme metamu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 nja normali niki butu.. dunky` , go out` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ok,izdomaaju: ChinZ_GanZ Gr00b13 /\/\A/\/S_/\/1KS super-meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 McDonalds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now