supermens-osso Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Ludzu palidziet man draugam skauz kad man labaks servaks visu laiku 10slots full bush 15 vins kautka uzkarina serveri un ka arii uzkaras reizee arii pc bez restart neka nepadarisi ludzu pasakat ka esvaru aizsargat lai vins to neizdaraaa velreiz no cita pc utt ludzu pasakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 vinjsh tev nav nekaads draugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens-osso Posted February 3, 2007 Author Report Share Posted February 3, 2007 Kas tu vispar esi un kads veel tev nau draugs deram ir tu pat nepazisti mani.. Sajauci mani ar osso foruma Cista tev nedalec Tev sirmis aizveries ciet kur tadi dzimst ka tu tur arii vini grimst Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Kas tu vispar esi un kads veel tev nau draugs deram ir tu pat nepazisti mani.. Sajauci mani ar osso foruma Cista tev nedalec Tev sirmis aizveries ciet kur tadi dzimst ka tu tur arii vini grimst psc! Ar taadu attieksmi vel paliidziibu dabuut veelies! sapno vien, cuuka taads, vairaak nekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
answer Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Tev tur viss kaartibaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 panjem skolaa samaksaa lielajiem zeeniem, lai shameejie vinju piesit un pasaka par ko, un lai piekodina, ja k-kas taads (servaka uzkarinaashana) atkaartosies, tad vinji vina mammu... nu karoche saprati Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Kas tu vispar esi un kads veel tev nau draugs deram ir tu pat nepazisti mani.. Sajauci mani ar osso foruma Cista tev nedalec Tev sirmis aizveries ciet kur tadi dzimst ka tu tur arii vini grimst shaubos vai kaads tev peec shii te paliidzees... Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens-osso Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 Nu piedodiet bet vins mani neatskir no osso kas nesamaksaja tad sanak kad mans vards ir oskars tad seit kautkads oskars2 kautko nesamaksa tad es vainigiss.. Pliizz ludzu pasakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Nu piedodiet bet vins mani neatskir no osso kas nesamaksaja tad sanak kad mans vards ir oskars tad seit kautkads oskars2 kautko nesamaksa tad es vainigiss.. Pliizz ludzu pasakat te topica, pains vnk pateica, ka tev tas chalis, kas karina tev to serveri augshaa nav tev nekaads draugs, ja jau vinjsh taa dara...nesaprotu ko tu trako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens-osso Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 Nu ir tada lieta kad vins runa par kautkadu citu osso kas nemaksajot da es nezinu pa kuru ie runa bet visn doma kad es tasesmu kipa kad man vairaki ac un kada jega no vairakiem acc ludzu paldizat Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 tu taksh esi st****... pain vienkaarshi saka, ka tas kursh tev to serveri uzkarinaaja tev nevarbuut nekaads draugs,jo vinjsh tev uzkarinaaja serveri!!! bet tu vinju veel sauc par draugu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 PsC...Baigais draugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Variants kad nau newienam jamaksaa---> piesit vinju pats. Vecit ka tu teksta ---nau vinjsh tev nekads draugs---saskati kauko, kas parmestu tew ka tu kauko neesi maksajis??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 vins ir tik tups, ka ar savu tupumu izaicina cilvekus karinat vina serveri. Nu pasakat, ka jus tagad nevelaties pakarinat vina serveri un uzstepselet vinam mammu, jo vins ir tik tups omg omg omg Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now