Jump to content
GIGN Forum

Очнитесь!

Recommended Posts

У меня вообще вопрос к админам! Зачем вообще существует етот раздел форума? Нафига он нужен, если вот читайте http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=4&t=628 Как вы думаете? А? Что толку сюда писать, если там ясно написано ты ничего не получиш!

Veel viens kaismiigs, bet ne paaraak apdaavinaats ciiniitaajs par taisniibu. Viss jau buutu jauki ja vien nenaaktu praataa tada lieta, ka shim pasham kaismiigajam ciiniitaajam tiesibas reiz bij un tika nonemtas par diezgan nejauku paarkaapumu (tais skaitaa norunas netureeshanu utml.)

man kaut kaa negribaas mainiit fontus, taka es labaak nekomenteeshu! smiliez.de_2538.gif

Tikai zheel ka tu komentee... blink.gif

A kas atiecas uz sooki teikto - es tam nepiekriitu... Tomeer arii cilveeki neskatoties uz worm'a topiku ir dabuujushi tiesiibas... Vienkaarshi ir jaabuut patieshaam labam iemeslam un varbuut arii kaada daljinja jaaieguulda pasham no sevis tobish jaabuut labam vai prikoliigam cilveekam kuram patieshaam nav zheel dot tiesiibas jo neizprotamu iemeslu deelj shim cilveekam arii uzticas etc... (Secinu no ieprieksh lasiitajiem pietikumiem...) devil.gif Spooki peec mandaam domaam tavam topikam jeegas nu nekaadas nav dry.gif

kaa jau worms un macho vairaakkaart ir teikushi-shii sadalja ir domaata lai vareetu iereekt par tiem ,kas sheit iesniedz tiesiibu vai klana pieteikumu.+dazhreiz kaadiem gekiem k-ko jau iedod 20.gif

У меня вообще вопрос к админам! Зачем вообще существует етот раздел форума? Нафига он нужен, если вот читайте http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=4&t=628 Как вы думаете? А? Что толку сюда писать, если там ясно написано ты ничего не получиш!

Ja tu kaartiigi lasiitu tad saprastu ka taa tur vis nav rakstiits...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...