Jump to content
GIGN Forum

Ludzu Palidzaat Maksashu Ja Izlaboshat

tms
 Share

Recommended Posts

Viens dzeksman taisija psihostatusspec vee lsajaja vinuskipa ka taisu jaunu majaslapu ta vins tur tiek mani nobanoo visu sajauc izdzesss kipa kla taisu webu tavins tur jau seez re ko vins man raxta ..

Sapinatajs on January 29 2007 21:19:19

blee sanak akd tu manu instal failu sapisi kautkadaveidaa

HACKER on January 29 2007 21:19:02

Jaa varu tikt pie jebkada fusion saita! Pat pie ta top-secret varu tulit pat!

HACKER on January 29 2007 21:18:37

EJ tagad uz veikalu un noperc man zz! Es tev izstastishu! Jo manu fusion nesabojasi es kljudu izlaboju!

Sapinatajs on January 29 2007 21:18:15

un ka tu vinu uzraavi kipa tu tiec pie visiem saitiem

HACKER on January 29 2007 21:18:03

nee ari ar datubazi nav saistibas!

HACKER on January 29 2007 21:17:44

es atradu kljuudu fusionaa!

Sapinatajs on January 29 2007 21:17:36

katad kipa datubaazi

HACKER on January 29 2007 21:17:21

nee te ar tavu pc nav saistibas!!

Sapinatajs on January 29 2007 21:17:05

kadaveida tu fusion uzlauzzi izstasti sikaak kipa uz manas ip ja

HACKER on January 29 2007 21:16:54

12ls kodu!

HACKER on January 29 2007 21:16:38

Labi jo es uzlauzu fusion! Suuti man kodu

HACKER on January 29 2007 21:16:17

UN ES ESMU PRORGAMEETAJS KAS TEVI NELIKS MIERAA!! MANI APKRAPA!

Sapinatajs on January 29 2007 21:16:14

ludzuu essamaksashu tikai izstasti sito prikolu ka tu tiec seit

HACKER on January 29 2007 21:15:50

Es tev saku maksaa!

Sapinatajs on January 29 2007 21:15:25

ka tu to izdariji

HACKER on January 29 2007 21:14:28

tu esi nemakulis!

HACKER on January 29 2007 21:12:26

maksaa

HACKER on January 29 2007 21:12:10

klau

BET TU NESAPROTI K ATO SAUC PAR HAKERISMU!!! ES SAVUS NOSLEPUMUS PA MAKSU TIKAI TEIKSHU!

ludzu palidzat tad bushu gaatvs dariit viisu ludzu

hmm... biggrin.gif Noderētu, bet nē...

Es tikai pa 1ls pērku.

Es bomzz biggrin.gif

Izdzēs no www mapes myadmin vai kkā tā to mapi smile.gif Palīdzēs gan jeu.

Un to garo tekstu man bija slinkums lasīt, kā visiem pārējiem...

Tur tikai pa tevi var ierēkt... laugh.gif

Edited by MeTroiD

vienkaarshi dod vinjam, ko vinjsh prasa un viss... vinjsh jau teca, ka tevi mieraa nelikshot... biggrin.gif nopeerc vinjma to ZZ un viss! :/

Ir tada lieta kad es uztaisu webu viens dzeks kautka tiek un sapis vinu kautkads hakeris sakakad ielicis vienu failu c diska un vinu nevar izdzest kipa kad tiek pei mana web ludzu pasakat ka to noverst

Edited by Osso

1kaart, tu veel joprojaam neesi iemaaciijies rakstiit

2kaart, topika nosaukums:

Ludzu Palidzaat Maksashu Ja Izlaboshat

tev nav vieglaak samaksaat tam keksam?

3kaart, tavs 2ais lietotaajs tiek nobanots, jo vienam cilveekam vajadziigs viens lietotaajvaards

4kaart, iemaacies rakstiit

5kaart, iemaacies saprotami izteikties

6kaart, maacies

Varbut tas izklausisies stulbi, bet ja tu saglabasi sitos textus un uzrakstiti mentene zajavku, tad to hakeri, kush drosvien tikai paprikolities gribeja, menti atradis un izdrazis un vel ieliks cietuma, ja dzekam nepaveiksies. Tas ir diezgan nopietns pants par izspiesanu! wink.gif

Beefy

Varbut tas izklausisies stulbi, bet ja tu saglabasi sitos textus un uzrakstiti mentene zajavku, tad to hakeri, kush drosvien tikai paprikolities gribeja, menti atradis un izdrazis un vel ieliks cietuma, ja dzekam nepaveiksies. Tas ir diezgan nopietns pants par izspiesanu! wink.gif

Beefy

Vienīgi latvju policijai un visām "interneta pārvaldēm" ir dzīīīļi maz intereses un cilvēku spējīgu kautko tādu darīt...

Vienīgi latvju policijai un visām "interneta pārvaldēm" ir dzīīīļi maz intereses un cilvēku spējīgu kautko tādu darīt...

Es tev atkadinasu gadijumu, kad kaut kads urliks iedirsa tvnet komentaros kaut ko diezgan rasistisku un vinu natura menti atkoda un laikam pat nosacitu iedeva vai naudas sodu - nu karoce - dzekam sudu bija gana. Protams - stimulu mentiem deva kaut kadas partijas, kuru raksta dzeks bija iekomentejis, bet tas nav svarigi - svarigi ir tas, ka ja gribas, tad var otram TADUS sudus sataisit, ka maz neliekas! wink.gif

Beefy

Es tev atkadinasu gadijumu, kad kaut kads urliks iedirsa tvnet komentaros kaut ko diezgan rasistisku un vinu natura menti atkoda un laikam pat nosacitu iedeva vai naudas sodu - nu karoce - dzekam sudu bija gana. Protams - stimulu mentiem deva kaut kadas partijas, kuru raksta dzeks bija iekomentejis, bet tas nav svarigi - svarigi ir tas, ka ja gribas, tad var otram TADUS sudus sataisit, ka maz neliekas! wink.gif

Beefy

tad jau tvnet'aa katra otraa komentaara autoram vajadzeetu piespriest naudas sodu smile.gif

pa to tvnet bija tā, ka viens latvietis uzrakstija, ka lai visu krievus vagonos un prom no Latvijas un pa to viņam iedeva sodu. Runājot pa to fusion uzlaušanu , tad aceros kā antičat mājas lapā mācijos uzlaust viņas, dažas pa sanāca uzlaust. smile.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...