SchWarZ ;) Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Nu problema tada, nu es nemaz īsti nemāku izkaidrot kāda, vienīgi varu pateikt, ka es uz skaņu lai nospēlētu tas ir neiespējami, jo nezinu kadel kad tiko nopirku auztiņas vis gaja labi ideāli, bet nesen pirms kāka laika nezinu kapēc pēksni pat vairs nevar pateikt vai no muguras, vai prieksas nāks, vai no labās vai kreisās puses, vis ir vienādā skaļuma, ne vairāk kreisajā austiņā skaņa, ne kur nekas visa tā skaņa tāda vienmērīga, vienalga no kurienes, lai kādzs arī nāktu. Esmu izmēģinājis daudzko tai skaitā pārinstelēju csu, tacu nekas nepalīdz, varbūt kādam kas līdzīgs gadījies un varētu sniegt pālīdzību ko man darīt lietas labā(ceru ka izpratāt manu problēmu un kadzs varēs arī palīdzēt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 paarinstalee skanjas draiverus, mozh paliidzees, ja nee tad veco labo formaat C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 paarinstalee skanjas draiverus, mozh paliidzees, ja nee tad veco labo formaat C. Gribi teikt ka citu variantu toch nava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 QUOTE (SchWarZ @ Jan 28 2007, 20:27) Nu problema tada, nu es nemaz īsti nemāku izkaidrot kāda, vienīgi varu pateikt, ka es uz skaņu lai nospēlētu tas ir neiespējami, jo nezinu kadel kad tiko nopirku auztiņas vis gaja labi ideāli, bet nesen pirms kāka laika nezinu kapēc pēksni pat vairs nevar pateikt vai no muguras, vai prieksas nāks, vai no labās vai kreisās puses, vis ir vienādā skaļuma, ne vairāk kreisajā austiņā skaņa, ne kur nekas visa tā skaņa tāda vienmērīga, vienalga no kurienes, lai kādzs arī nāktu. Esmu izmēģinājis daudzko tai skaitā pārinstelēju csu, tacu nekas nepalīdz, varbūt kādam kas līdzīgs gadījies un varētu sniegt pālīdzību ko man darīt lietas labā(ceru ka izpratāt manu problēmu un kadzs varēs arī palīdzēt). izklausās ka tev kaut kāds mono būtu uzlikts austiņām nevis stereo nu pačakarē sound optionus - apskaties kas tev tur ir un ja nekas nelīdz tad skaņas kartes draiverus pārinstalē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted January 29, 2007 Author Report Share Posted January 29, 2007 Nu ok mēģināšu pārinstelēt draiverus + cd room ari sadirst jau (laikam neveigsmīgs jaunais gads ) bus kau kur janovelk tie draiveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbSyEnE Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 QUOTE (SchWarZ @ Jan 29 2007, 15:31) Nu ok mēģināšu pārinstelēt draiverus + cd room ari sadirst jau (laikam neveigsmīgs jaunais gads ) bus kau kur janovelk tie draiveri. Man liekas tev jaaziet uz vanasistabu , un jaizmazga ausis vajadzeetu aiziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted January 29, 2007 Author Report Share Posted January 29, 2007 (edited) Man liekas tev jaaziet uz vanasistabu , un jaizmazga ausis vajadzeetu aiziet! Aspratis atradies. Kas tu doma kad es stulbs esmu. Ja nezini adbildi neraksti vispar neko Un diemzel nelidz pat tas ka parinstele sound card draiverus varbut vel kadam ideja, ko varetu darit lietas laba? Ja ne ne jaspele ar skanu, kas neko nedod Edited January 29, 2007 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbSyEnE Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 QUOTE (SchWarZ @ Jan 29 2007, 17:30) Aspratis atradies. Kas tu doma kad es stulbs esmu. Ja nezini adbildi neraksti vispar neko Zna4it STULBS idin* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Moš cfg failā kaut ko esi sačakarējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted January 29, 2007 Author Report Share Posted January 29, 2007 Moš cfg failā kaut ko esi sačakarējis Nop ar .cfg vis kartiba. Baudiju ari audio configa, kur var panemt speaker test, nestrada ari tur. Draiveru parinstelesana nelidz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 ja audio visur ir sačakarēts, tad var meklēt kaut kādas pazīmes skaņas sadaļā pc kontrolpanelī vai arī iespējams tev ir sačakarēta skaņas izeja pc. pamēģini ar citām austiņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 A tu ar citām austiņām mēģināji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted January 30, 2007 Author Report Share Posted January 30, 2007 A tu ar citām austiņām mēģināji? Jap, bet nelidz. Nu labi laikam nekas nepalidzes kamer neparinstelesu windowsu, tacu to es netaisos darit lidz bridim kamer dakjis pats nepakarsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 QUOTE (SchWarZ @ Jan 30 2007, 14:17) Jap, bet nelidz. Nu labi laikam nekas nepalidzes kamer neparinstelesu windowsu, tacu to es netaisos darit lidz bridim kamer dakjis pats nepakarsies. A tu esi droshs ka taas ir STEREO austinjas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 A tu esi droshs ka taas ir STEREO austinjas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 A tu esi droshs ka taas ir STEREO austinjas? OWNED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now