Tamerlan Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Nokachaju 2006 gada CPL gui tur zip fails ieksha gan konfigi gan mousefix. Man ir jautajums maybe kads lieto vai zin ko dara tas mousefix. Es pa forumiem parakajos neko jedzigu neatradu. Un vel viens jautajums tur readme rakstits ka only for LAN use. Nezinu kad interneta serveros speleju fps vienmer100 bet uz dazhiem serveriem raustas spele kautgan pings 25-30. Ja kads zin palidziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Tamerlan said: Nokachaju 2006 gada CPL gui tur zip fails ieksha gan konfigi gan mousefix. Man ir jautajums maybe kads lieto vai zin ko dara tas mousefix. Es pa forumiem parakajos neko jedzigu neatradu. Un vel viens jautajums tur readme rakstits ka only for LAN use. Nezinu kad interneta serveros speleju fps vienmer100 bet uz dazhiem serveriem raustas spele kautgan pings 25-30. Ja kads zin palidziet. mousefix nonjem windowsam akseleraaciju pilniibaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 Tnx es jau sapratu Nez tagad atradu WCG gui kuru izmantoja Austrālijas WCG novembrī viss ZB negljuko vairs. I spēlēt normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now