MaVer1ck^ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Divi jautaajumi .. 1. Kaa z servera var uzlikt tā lai mapes mainās uz apli kādas es gribu un nemet mapes beigaas votes par mapem ? 2. Kaa es varu pastiities speeleetaaju ip tas ir ieraksto konsole amx_list arii amx_help kas man jaaliek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Propeleritis Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 1.izsledz pluginu mapchooser. Iej sava plugins.ini un tam pluginam pieliec prieksa sito zimi ; 1.1 Mapes tu vari salikt faila mapcycle.txt, kas atrodas tava cstrike mape. saraksti kādas mapes tu gribi (tas kuras teva ari ir) un taisi ciet. 2.Tm ja nemaldos bija vajadzigs kkac plugins nu vismaz zinu ka tac ir. ieej amxmodxz.org un pamekle peimera show IP vai IP list nu kko tādu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Ka jau Propelers pateica pirmo, tad es otro - 2. Kosnolee ieraksti amx_who (ja nemaldos) tad vajadzetu paradit tos kas ir serveri + vel parada IP adresi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now