uyinaators Posted March 2, 2004 Report Share Posted March 2, 2004 kaa lai dabuuj nost banu no irc.delfi.lv ? shausmiigi saaap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted March 2, 2004 Report Share Posted March 2, 2004 ko tad noziedzies ka tadu dabuji? megini emailot ircopiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted March 2, 2004 Report Share Posted March 2, 2004 hmm taaka te teema ir par mircu gribeeju pajautaat ko iisti noziimee " ERROR: ERROR Closing Link: 0.0.0.0 (No more connections allowed in your connection class (the server is full)) " diezgan biezhi man taads paraadaas.. un tikai peec kaut kaadiem 100 connect megjinajumiem es tieku servaa. dazhreiz arii raadas kaut kas cits. no kaa tas ir atkariigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 2, 2004 Author Report Share Posted March 2, 2004 tur jau taa lieta, ka personigi es nekaa nenoziedzos atveru vienu dienu ircu - a tur man sejaa ielec teksts - U have been baned! nu kaads maita no mana subnete buus to nopelniijis. Dziive ir nezheliiiga, uz pasaules saapes valda un duurei tikai speeks ps. kur tur iisti jaamelo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Es esmu kaut ko sačakarējis ar savu reģistrēto niku un tagad nezinu, kāda ir parole un nevaru identificēties. Mēģinu kādu nedēļu tikt klāt šai pagrīdes organizācijai, kas saucas irc.lv, pagaidām nav izdevies. Ne e-pasti, ne kontakti ar ircopiem rezultātus nav devuši. Kas viņi ir, no kurienes, kā ar viņiem patiešām sazināties un nebūt ignorētam, man nav izdevies noskaidrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
F|oo|L Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Nomaini IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 3, 2004 Author Report Share Posted March 3, 2004 es varu savu ip mainit vai neee , nekaadas jeegas no taa nebuus, jo izejoshais ip manam subnetam ir viens Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 lieto irc.gign.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 btw uy man arii bija bans. Viens pidars ar taadu ip kaa man paraava kline. Es aizmeloju [email protected] (ok taada laikam nav adrese bet kaukas liidziigs) kex paskaidroja kas par lietu un banu nonjeema. Par nikiem shie gan veel nav likushies ne zinis. radler - tas tieshi to arii noziimee- server is full - gaidi kad kaads pidars izies aaraa lai ir vieta. Limits max cilveeku skaitam uzlikts laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 4, 2004 Author Report Share Posted March 4, 2004 a kaads iisti ir tas mails uz kuru vinjiem jaaraksta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 [email protected] bet rēķinies ar to, ka tā ir slepena organizācija, ar kuru stājas kontaktos tikai izredzētie. CIP personāla datu bāzei bija vieglāk tikt klāt nekā irc.lv adminiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 hmm man sodien taads gluks - parinstaleeju mircu, eju ieksaa ievadu 100% pariezu password, bet raada ka incorect, iespeeja ka atkaal kaut kaadi pidari ir hakojusi irc.delfi.lv jeb ta viniem pasiem 4akars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 5, 2004 Author Report Share Posted March 5, 2004 (edited) nuko aizrakstiiju mailu uz [email protected], un peec kaada laika man uz meilu atnaak shitaads joks Transcript of session follows ----- *******(to zvaigzniishu vietaa ir taa dzheka tele numurs)@sms.tele2.lv... Deferred: Connection refused by sms.tele2.lv. Warning: message still undelivered after 4 hours Will keep trying until message is 5 days old ehhh kaa vinjam nepaveicaas, tagad es zinu vinja telefona numuru Edited March 5, 2004 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 Šodien atklāju, ka ir nobanota mana mājas adrese iekš irc.lv, jo kāds džekiņš, ar kuru man ir kopēja ārējā IP adrese ir izmests par vīrusiem. Tagad pie Live huba 100 dienu bana, UO gada bana var pieskaitīt arī šo banu uz nenosakāmu laiku Ilgi vajadzēja cīnīties, lai provaideris uztaisa viņam atsevišķu apakštīklu, jo savādāk agrāk viņš ar saviem vīrusiem bloķēja visa mūsu tīkla darbību, protams, CS spēlēšana tad, kad viņš ieslēdza datoru, nebija iespējama. Tagad viņš peras viens pats. Diemžēl kopējas IP adreses dēļ, iemanās vēl sataisīt publiskās vietās sūdus. Lamjo šausmīgākais, ar kaimiņu štukojam, ka vajadzēs iet mazliet iedauzīt viņam galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now