jonathan Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 kjipa lieta taada, shodien atjautiibas peec, darbaa tehniskajai menedzerei paprasiiju cik ir 2+2/2 ??? vinja pilnaa nopietniibaa pasaka 2, jautaaju citiem angljiem, atbilde tieshi taada pati, bishku neiebraucu...peec tam jautaaju vienam polim vinjsh pasaka 3... un tagad es nesaprotu vai tieshaam UK reekjina savaadaak??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 kjipa lieta taada, shodien atjautiibas peec, darbaa tehniskajai menedzerei paprasiiju cik ir 2+2/2 ??? vinja pilnaa nopietniibaa pasaka 2, jautaaju citiem angljiem, atbilde tieshi taada pati, bishku neiebraucu...peec tam jautaaju vienam polim vinjsh pasaka 3... un tagad es nesaprotu vai tieshaam UK reekjina savaadaak??? anglju stulbums Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 nedomāju gan ka rēķina savādāk. visticamāk ka pasakot 2+2/2 sākumā saskaita un tad izdala, nevis izdala un tad saskaita, jo sakot neiedomājas par darbību secību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXt Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 kjipa lieta taada, shodien atjautiibas peec, darbaa tehniskajai menedzerei paprasiiju cik ir 2+2/2 ??? vinja pilnaa nopietniibaa pasaka 2, jautaaju citiem angljiem, atbilde tieshi taada pati, bishku neiebraucu...peec tam jautaaju vienam polim vinjsh pasaka 3... un tagad es nesaprotu vai tieshaam UK reekjina savaadaak??? Nu pareizi pirmā ir dalīšana!tie kas teica ka ir 2 ti ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Nu pareizi pirmā ir dalīšana!tie kas teica ka ir 2 ti ir jonathan aizej vinjiem visie pasaki "You are lols!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXt Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Ja tie kuri saka ka ir 2 tad viniem vēl ir jāmācas skolā!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Jociņš - spociņš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts