fya Posted June 22, 2003 Report Share Posted June 22, 2003 Taatad par ko dabuun BAN no manis ? 1. Ja man vislaik piepishaas ar visaadaam hujnnjaaam kaa : "plz uzliec iceworld" ; "plzz uzliec HS mode , plz nonjem ff" ... Ja es vienreiz pasaku NEE, tad nepishaties vairs man klaat , jo nervi man vaaji , uzreiz bans ... 2. Ja raunda saakumaa speciaali pamet flash(arii HE) zem kaajaam (nekaads slay te nebuus) bans uz sazin cik minuuteem. 3. Tas pats arii attiecaas uz TA (speciaalo) un TK .... Ja speeleetaajs neatvainojas raunda saakumaa par nejaushiem divu nazhu snjikaam (BAN). 4. Pashsaprotami , ka bans arii , ja nepamatoti dirsh uz [GIGN]. 5. Vispaar nepamatoti dirsh uz kaadu cilveeku (vai arii paraak iekarst). 6. floods... P.S. fya = zlobnij admin ... taakaa censhities ieveerot mineetos punktus plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 23, 2003 Report Share Posted June 23, 2003 Fya tu gan dusmigs bet nevajag dusmoties pie tevis atnaaks mes visi tevi _ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 26, 2003 Report Share Posted June 26, 2003 Fya vai es varu dabut rekomendaciju no tevim??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2003 Report Share Posted June 26, 2003 haha - es gan cilveekiem nelieku banu par to ka vinji prasa vislaik (ja nu vieniigi flood) - "nee" var aatri uzrakstiit un man patiik ka saka plzzzzzz vislaik - nekas nav patiikamaak kaa pateikt NEE uz kaadu plzzzzz - uzreiz gariigais uzlabojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 27, 2003 Report Share Posted June 27, 2003 Taa vish i. I patiikami, kad tev kaac kaut ko luudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Nee nu savu reizi jau var pastiities kaa kaads luudzas, bet ja tas tiek paaraak paarforseets tad gan man liekas ka adminam vajadzeetu no shaada joka(speeleetaaja) atbriivoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 3 reizes vari mineet ko es taados gadiijumos daru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 taados gadiijumos vienam otram flooderim shajaa forumaa tiek uzlikts bans Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Jaa laikam visi jav ta isti esam aizmirsusi par ko si sadala ir un sarakstamies jav beztolkaa ne? Forsi spama kanalins tiesibu laukuma pietam ipasi svarigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 2, 2003 Report Share Posted July 2, 2003 veel vareetu likt ban'us par rasismu.. besii taadi varianti kaa "ti gans eb***j zavali havolo" un "blje krievs to tu te dirs" u.t.t.... fascism nerulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 2, 2003 Report Share Posted July 2, 2003 vareetu? tas ir ar ideju ka tas netiek dariits shto li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 2, 2003 Report Share Posted July 2, 2003 nereti gadaas ka admini ignoree shaadus textus, kameer tas neskar vinjus pashus. pie, ja ADM ir latvietis un vinjsh redz ka latvietis dirsh uz krievu - ignore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted July 2, 2003 Author Report Share Posted July 2, 2003 ekskjuuz mii ... Sakiet kursh ir teicis gansi , automaatiski ban ... un esmu redzeejis , kaa dazhi speleetaaji to izrunaa un uzreiz logjiski bans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts