Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

plizzz help. man tada problema:

Kad es uzlieku grafiku D3D CSaaa un 1024x768 tad man grafika ir zajibisj, bet viens bet( kad es teemeeju man tas viss taa kaa sliideetu leeni, es normali nevaru noteemeet)....

a kad es uzlieku openGl vai to otro, tad man grafika sudiga, ierocis kreisaaa rokaa, un ieroci atpakalj labajaa nevar dabuut, bet nekas vairs nesliid traapiit var, bet nevaru atkal paspelet ar sudigu grafiku un ieroci kreisaa rokaa... smiliez.de_2469.gif

PLZZZ HELP

Kad es uzlieku grafiku D3D CSaaa un 1024x768 tad man grafika ir zajibisj, bet viens bet( kad es teemeeju man tas viss taa kaa sliideetu leeni, es normali nevaru noteemeet)....

a kad es uzlieku openGl vai to otro, tad man grafika sudiga, ierocis kreisaaa rokaa, un ieroci atpakalj labajaa nevar dabuut, bet nekas vairs nesliid traapiit var, bet nevaru atkal paspelet ar sudigu grafiku un ieroci kreisaa rokaa... smiliez.de_2469.gif

PLZZZ HELP

Pamēģini Sensitivity Pelei Nomainiit blink.gif

PLZZZ HELP

v-kartes draiveri varetu but (manam draugam kkas lidzigs bija)

pa rokam varbut ieej options un nomaini

v-kartes draiveri varetu but (manam draugam kkas lidzigs bija)

pa rokam varbut ieej options un nomaini

Bet pats galvenais ka nevar nomainīt man tā ar bija es izdzēsu CS un ieinstalēju tad bij norm! rolleyes.gif

Edited by ExTaZy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...