arnizs Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 plizzz help. man tada problema: Kad es uzlieku grafiku D3D CSaaa un 1024x768 tad man grafika ir zajibisj, bet viens bet( kad es teemeeju man tas viss taa kaa sliideetu leeni, es normali nevaru noteemeet).... a kad es uzlieku openGl vai to otro, tad man grafika sudiga, ierocis kreisaaa rokaa, un ieroci atpakalj labajaa nevar dabuut, bet nekas vairs nesliid traapiit var, bet nevaru atkal paspelet ar sudigu grafiku un ieroci kreisaa rokaa... PLZZZ HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadam Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 plizzz help. man tada problema: Kad es uzlieku grafiku D3D CSaaa un 1024x768 tad man grafika ir zajibisj, bet viens bet( kad es teemeeju man tas viss taa kaa sliideetu leeni, es normali nevaru noteemeet).... a kad es uzlieku openGl vai to otro, tad man grafika sudiga, ierocis kreisaaa rokaa, un ieroci atpakalj labajaa nevar dabuut, bet nekas vairs nesliid traapiit var, bet nevaru atkal paspelet ar sudigu grafiku un ieroci kreisaa rokaa... PLZZZ HELP Pamēģini Sensitivity Pelei Nomainiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 plizzz help. man tada problema: Kad es uzlieku grafiku D3D CSaaa un 1024x768 tad man grafika ir zajibisj, bet viens bet( kad es teemeeju man tas viss taa kaa sliideetu leeni, es normali nevaru noteemeet).... a kad es uzlieku openGl vai to otro, tad man grafika sudiga, ierocis kreisaaa rokaa, un ieroci atpakalj labajaa nevar dabuut, bet nekas vairs nesliid traapiit var, bet nevaru atkal paspelet ar sudigu grafiku un ieroci kreisaa rokaa... PLZZZ HELP v-kartes draiveri varetu but (manam draugam kkas lidzigs bija) pa rokam varbut ieej options un nomaini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 (edited) v-kartes draiveri varetu but (manam draugam kkas lidzigs bija) pa rokam varbut ieej options un nomaini Bet pats galvenais ka nevar nomainīt man tā ar bija es izdzēsu CS un ieinstalēju tad bij norm! Edited January 19, 2007 by ExTaZy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now