Guest Pinky Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 [GIGN]Exm luudzu atliec man atpakalj manu paroli. Es apsolos, ka nedirsiisos, buusu raatns, bet luudzu atliec manu paroli. Bez paroles es nevaru tikt ieksaa gign, varu tikt tikai retajaas stundaas> ceru, ka tu man atliksi paroli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 a par to redz vaidzeja padomat PIRMS dirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 NO WAY! Lai cik es esmu ar visiem vienmēr draudzīgs, tik izaicinoša uzvedība izved no pacietības pat mani. Esmu jau 1x kickojis no servera par textiem "f u"; "lolis" un tamlīdzīgu idiotismu, kas seko pieredzējuša spēlētāja aizrādījumam netrokšņot spēles laikā ar "go go go". Pie tam brīdī, kad nāk virsū pretinieks, un ir svarīgi dzirdēt tā soļus. P.S. Būtu labāk tuvāk papētījis savu avataru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 Gordon kaapeec es nedriiksteetu teikt "Go go go" ? Vai ta tas ir aizliegts ? Un vispaar tagad es vairs taa nedaru. To pashu jaut. es vareetu uzdot tev kapec tu visu laiku saki "Need backup" ? Tu man aizbaazi muti ar zeki taadeelj es lamaajos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 1. "Go go go" komanda tiek parasti izmantota, kad ir rush vai bombsite ir brīvs un bumbas nesējs kaut kur kavējas kasīdams kuli. Izmantot to 5x pēc kārtas esot CT de_inferno kartē ir pilnīgi bezjēdzīgi, it sevišķi kad citā kartes pusē komandas biedri cīnas ar intensīvu T uzbrukumu. 2. Tad, kad nāk pretinieks, un es gribu dzirdēt, no kuras puses viņš nāks, man tavs "go go go" traucē, jo es nedzirdu pretinieka soļus. Bet tad, kad es esmu viens pret vairākiem pretiniekiem vai sargājot bumbu, tad mans "need backup" tev nevar traucēt. Tas ir trauksmes zvans, kas nozīmē, ka tev ir jāsteidzas palīgā. Diemžēl tādu kā tu, kas to nesaprot vai ignorē ir diezgan daudz. Bet principā ar šādu pareizu radio programmu izmantošanu sākas teamplay, par kura trūkumu visi parasti sūdzas. 3. Es uzrakstīju "Vai tu neliksies mierā ar saviem go go go!?", kad tu man atbildēji "f u". Pēc tam, kad es pajautāju, ko tu ar to gribēji teikt, tu sāki rakstīt visādus "lolis" utt. Protams, ka tu biji piegriezies visiem, un vote_kick visi diezgan draudzīgi atbalstīja tevi izsperot no spēles laukā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 Es domaaju, ka shis gadijums ir no seerijas kad Pinky ierauj megasuperduperuuber stieni !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 Gordon be cool. Tu paaraak nopietni uztver cs. Taa ir tikai speele. Taa nav dziive. Zinu ka tas gogogo traucee. Taapeec es to vairs nedaru. Un tas "F u" bija taapeec, ka tajaa dienaa man nebija gariigais runaat, vai atbildeet uz kaaud jaut. Un starp citu lol noziimee "Lugh out loud", tas nav uzbrauciens, tas noziimee ka es SMEJOS !!! Bijach kas i megasuperduperuuber stienis ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 Pinky: paaugsies sapratiisi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 Laikam gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 a garigais smieties bija .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 . Un starp citu lol noziimee "Lugh out loud", tas nav uzbrauciens, tas noziimee ka es SMEJOS !!! Njaa un es visu laiku domaaju ka lol = Laughing Out Loud Nu bet ir visaadas stulbiibas ap sho vaardu dzirdeetas kaa piemeeram *lot of loud* vai piem. tas nozimee ka tu esi stulbs , bet nu tas taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts