Jump to content
GIGN Forum

Shis Tas Jautajams

Recommended Posts

1. Nu redz man ir tada lieta ar ps statiem viss notiek arii vis strada automaatisiki smile.gif bet nevarus a4iniit to lai login vareetua tceros agraak bijua tradis shajaa forumaa bet tagad nekaa nevarua trast sad.gif vai kaads zin kaa to var sataisiit?

2. Vai ir vērts serverim likt HLguard ja es zinu kaa uzlikt lai ieejot serverii consolee neraadiitu to nevar exec un toa rii neavr exec utt nu ceru ka saprataat smile.gif vovshem shis darbojas kaa vajag smile.gif

3. vai ir veerts likt hl booster. vienu briidi lasiiju ka tas neesot hl booster bet gan hl lager biggrin.gif bet nu tad atbildiet ir veerts vai nee ja uzliek autofps uz 1000

4. hl guard un hl booster gadiijumaa netaisa lielaakus lagus ??? hmm...

1. Nu redz man ir tada lieta ar ps statiem viss notiek arii vis strada automaatisiki smile.gif bet nevarus a4iniit to lai login vareetua tceros agraak bijua tradis shajaa forumaa bet tagad nekaa nevarua trast sad.gif vai kaads zin kaa to var sataisiit?

2. Vai ir vērts serverim likt HLguard ja es zinu kaa uzlikt lai ieejot serverii consolee neraadiitu to nevar exec un toa rii neavr exec utt nu ceru ka saprataat smile.gif vovshem shis darbojas kaa vajag smile.gif

3. vai ir veerts likt hl booster. vienu briidi lasiiju ka tas neesot hl booster bet gan hl lager biggrin.gif bet nu tad atbildiet ir veerts vai nee ja uzliek autofps uz 1000

4. hl guard un hl booster gadiijumaa netaisa lielaakus lagus ??? hmm...

1. Isti nesapratu ko tu gribeji tekt koroch, ka neavri ielagoties? Ja jaa ieej sava phpmyadmin atrodi izvelies ps_stats datubazi un augshejaa kreisajaa sturii panjem SQL

UN iekopee tur shito

insert into pstats_plr_profile values (99999, 'STEAM_0:9:31337', 'Web Admin', 4654654565, '', '', '', '', '', '', '', 'YourLoginnamehere', 'cc03e747a6afbbcbf8be7668acfebee5', 10, 0);

insert into pstats_plr values (99999, 0, 0, '2006-01-01', 0, 0, 1000.00, 1000.00, 'Web Admin', 'STEAM_0:9:31337', 4654654565, 0, 1, 1);

Un tad tavs login buus YourLoginnamehere

un pass test123

Tos tu varesi mainiit kad ielagosies pie profile

2. Itkaa jau var likt, bet tas daudz nelidz. Es lieku VAC + HLguard un tas ljoti labi paliidz

3. Neliec tas tikai samazina skaitljus, bet lagi paliek un pat dadzi paradaas

4. Itkaa jaa, bet ja tew jaudigs dakjis tad nee

Miedzinj tava centība savākt +vienu postu nekam neder, jo man šķiet, ka katrs players no pub servera netiek/nemaz nevajag klāt mysql datubāzei....

bet tu archux ja ir jautājumi atceries, jādodās uz psychostats forumu, jo manuprāt tur par psstatiem ir atbildes uz visu...

NU p.S reku links uz psychostats pip pluginu, ja nemāki/nesaproti kā uzlikt, tad jautā viņu forumā. http://www.psychostats.com/forums/viewtopic.php?t=13308

labi labi nazi.

nu vovshem lai ievadot ps_password [password] es ta anoprotu ka tad ie uz tavanika pieeja ps statiem ar to paroli kuru ievadiiji un ar to niku kuru esi cs? ja pareizi sapratu tad labi , bet kaa ta salikt login lai visi var nevis man itkai pieeja smile.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...