Jump to content
GIGN Forum

Gta San Andreas

Cyb.pL*SEXER*
 Share

Recommended Posts

moshk kāds warat palīdzēt vai esat dzirdējuši tādu problēmu...! es uzinstelēju GTA san andreas un man kaa jāsāk spēli,tā izslēdzas kompis...! citreiz kā sākas spēles filma tā izslēdzas...! nemaz newaru 2m paskriet liidz ritenim,taa izsledzas un restartejas! kompis man ir jaudīgs un maniem čomiem ir šwakāki kompji un iet wisiem...laikam man naw kkas uzinsteleets...!!!! esmu mēģinājis gta uzinstelēt no 7.diskiem,taa nau disku un kompja vainas...kkas nau uzinsteleets!!! smiliez.de_2524.gif

Kā mēs varam zināt, vai ir tev kkas uzinstalēts, vai nav? Iespējams jau, ka nav, tāpēc ieteiktu tev paprovēt pārinstalēt visu PC - tas Būtu gan ātrāk, gan labāk..

P.S. Tas notiek tikai ar GTA:SA?

P.S.S. Tev vispār video karte ir? (Iespējams, ka tev vajag novilkt jaunākus video kartes draiverus).

man tas notiek tikai at GTA SA ,GTA Vice city man iet,un video karte man iet,CS 1.6 arii man iet un visas citas speeles arii...!!! iespejams,ka GTA SA vajag kaadu failu kas man naw...!!! un GTA SA es ieiet iekshaa waru ,kad uzspiežu new game man uzlaadejas un izsledzas kompis,vai arii paraadaaas ritenis un izsledzas!!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...