Guesss Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 hi atkal, man viens jautaajums =]] Es taisu vote piemeeram uz kaadu mapi un vinjsh to mapi nevar palaist un izmet kaadu erroru, varbuut ir taada iespeeja ja vinjsh newar palaist mapi tad lai nemet erroru aaraa bet automaatiski kaadu citu mapi iesleedz =]] Ja taa var izdariit tad luudzu paliidziet man =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 nu ir jautaajums, kaapeec to mapi nevar palaist, iespeejams tev truukst attieciigaa wad faila, novelc to un mape ies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guesss Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 nee mapei naw ne vainas, manam draugam iet taa mape es nezinu kaapeec tyaa =[[ bet piem kad es gulu vai esmu skolaa kaads uztaisa vote piem uz kaut kaadu neejoshu mapu, serveris izmet error un serveris vairs nestraadaa =[[ vinjsh ir jaaiesleedz pasham =]] bet vai var izdariit tyaa lai vinjsh vismaz automaatiski iesleegtos =]]??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 tu vnk neliec visādus šaubīgus mapus, kuriem neesi dabūjis vajadzīgo wad failu... pat ja tu to dabuusi, pleijeri tik un tā nevarēs nokačāt wad bez interneta palīdzības.. un uz citu map vinjsh paarsleegties nevar, jo vinjsh jau ir avarējis un tur nekas nav izdarāms, tikai jālaiž pa jaunu. tāpēc liec tādus map, kuriem nav vajadzīgi atsevišķi wad faili. cerams paliidzeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Jay Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 samuray teica, ka iespējams tev trūkst .wad fails. Varbūt tavam draugam ir .wad fails, bet tev nav? Tapēc viņam iet, bet tev neiet? PS. Kādu erroru izmet? Varbūt vari printscreen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The GAME Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Mos vienkarsi panem un tas sacakaretas mapes izdzes no saraksta??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guesss Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 man to mapju ir tik daudz ka nezinu kura iet un kura neiet kameer visas paarbaudiishu paies kaada nedeela bet lai piem automaatiski lai serveris iesleegtos ir taada iespeeja?? =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 MEKLĒ!!! Rekur http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...=0entry166147 Bet diezvai šis tev derēs, jo hlds, gadijumā, kad nau kāds wad fails izmet erroru uz desktopa, bet šis skripts darbojās ja hlds tīri nobrūk (izslēdzās) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guesss Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 man kanjeshna tas daudz nepaliidzeeja bet vienalga paldies =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts