Guest darek Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Es maacos 9 , un es nevaru izlemt uz kurieni iet maaciities , itkaa jau doma uz arodeni...bet es nezinu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Varu tikai ieteikt meegjinaat tikt 1. gjimnaazijaa. Labi skolotaaji un normaali cilveeki (neskaitot dazhus) maacaas. Tiksi - tas jau kaut ko par tevi pieraadiis. Netiksi - (awwww). Bet nu var jau laikam iet arii uz kaukaadu citu shitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Kapeec nava koledzhu ? Nu vopshim es staashos JRRMK(J.Rozentaala Riigas maakslas koledzha). Labaak neteikshu ko es domaaju par R1G. Vispirms izdomaa, kas iisti gribi buut, peec tam domaa, kuraa skolaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 White-line R1.g tieshaam buutu labi, bet ja tur nevari tad ej uz kaadu skolu kur tu vari dabuut profesiju. Peec manaam domaam vispiemeerotaakais buutu tekjis vai koledzha, jo ja tu peec videnes iespruudiisi un netiksi izgliitiibaa uz priekshu tad tev buus tuuplis, bet ja iesi tekjii tik traki nebuus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Ja vajag tehnikumu - naac uz Kandavas lauksaimnieciibas tehnikumu . Es a' veel iisti nevaru izdomaat ko dariit peec 9. klases, bet veel jau laiks ir (1 gads). Mutere un veel dazi teica lai es itkaa maacoties liidz 12 un tad skatoties. taapat jau nekas nebuus zaudeets. (varbuut) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 hmm bail pat iet uz rv1g redzot kaadi briinumbeerni tur iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Tie , kas jau ir pabeigushi pamateni...kur juus aizgaajaat????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitosss Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 RV1G, nav tikai briinumbeernu skola!!Es pats pabeidzu un neuzkatu sevi par taadu!!!Tikt iekshaa ir diezgan gruuti un no saakuma notureet maaciibu tempu arii buus pagruuti, bet peec laika pierodi un viss ir loti normaali!!! Iesaku meeginaaat un pabeigt 12. klases, ja vari tad RV1G, ja nee tad citaa skolaa ar labaak atsauksmeem!!!Par profesiju uzreiz iet nezinu vai vajag es tev ieteiktu ieguut videejo izgl.. un tad jau vareesi domaat kur studeet!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 nu , cik es esmu dzirdeejis tad 1 gimnaazija sux hard (skolotaaji...) ok , to es esmu dzirdeejis , bet vari iet ja tev gribaas pats laikam ieshu riigas komerc-vidusskolaa (laikam taa tas nosaukums bija) tjipo maajas darbu neuzdod , gadaa ir tikai kaadi 3 kontroldarbi tu nezini cik tev shodien stundas , jo katru riitu to pasaka vispaar ownz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 beidziet r1g ir labaakaa skola riigaa.... Taa ka nekas slikts tur nevar buut, vieniigi tas ka vinji uztur liimeni visdazhaakajos veidos.... Daudz maajasdarbu... Es taa vismaz domaaju.... Man taa liekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitosss Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Infusion par tiem skolotaajiem - nav taisniiba(ir tikai paariz izneemumu)... Tas ka uzdod daudz maajas darbu un gandriiz katru otro nodarbiibu ir kontroldarbi tas nenoziimee ka suxx!!! Ja kaads negrib seviski noslogot sevi ar maaciibaam tad lai nemaacas RV1G.... Re kur Infusion iesaka taadas skolas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 r1g sux tikai prieksh atsaldeetajiem. Izgliitiiba ir domaata lai to ieguutu nevis lai buutu peec iespeejas mazaak maajasdarbu un veelnezinkas. Peedeejais kas tur sako ir skolotaaji (it IIPASHI jau vidusskolaa) (man 10 klases anglenes skolotaaja nepatika nu i viss) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 kaa taada jau rv1g nesux bet redzot kaadi tur dabas briinumi maacaas dies vien sazin` kas ta buus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Visi uzskata(nu labi gandriiz visi), ka, lai maciitos rv1g ir baigi jazubraas algebraa utt. bEt iisteniiba tur ir jabuut labai logjiskaj domashanai un VISS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 (edited) Viens vecis tur knapi tika kaut gan vinjam bija tikai viens 8.... Un paarejie augstaak... Edited February 23, 2004 by KEDA* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 champions tu gan esi zabaks. pec tavam domam par izcilu gjeniju tu uzreiz piedzimsti neko nemacoties? tu pilnigi visu pats izdomaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Tie , kas jau ir pabeigushi pamateni...kur juus aizgaajaat????? Es pabeidzu vidusskolu (Rīgas Angļu Ģimnāzija 95' gada izlaidums), pēc tam atradu darbu un pēc kāda laika pabeidzu Latvijas Universitātes Vadības un Ekonomikas fakultāti. Ja gribas dzīvē kaut ko sasniegt, vajag mācīties. Izglītotiem cilvēkiem ir gan labi draugi un paziņas, gan nodrošināta dzīve, gan nauda izklaidei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Nu paldies , ka balsojaat , es laikam piekritiishu vairaakumam.....buus jaaiet parastaa videnee un peec tam uz kaadu augstskolu....... P.S. ''Neko nedariit , seedeet maajaas un speeleet cs'' to es izveidoju prikolam.....hhmmm .....bet laikam dazhi no memberiem saistiis dziivi ar datoru...un......counter-strike..... ... nu sho topicu var...... P.P.S. Un veelreiz pateicos , tiem , kas te nopietni balsoja..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 stop , nejau tas ka neuzdod maajasdarbu ir tas galvenais , taa ir katra izveele , es tikai raksturoju to sisteemu kas risinaas skolaa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts