Guest Pinky Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Hi ! Ir man taada 1 lieta uz sirds, gribaas admin tiesibas. Izlasiiju kaa jaarakst piepras. uz tiesiibaam. Nu paaraak bargi. Nu bet viis sai dziivee jaapiecies. Tiesiibas "JEEDZIIGI"izmantosu nevajadziigi neslaposh, neslayoshu, un to prikolu ar zeki arii nee, bet ja buus taada vajadziiba tad gan. Iemesls tam vareetu buut saads:Nu kaads cilveecinsh ir notinies no kompja un kavee visu speeli, laiks ir nauda, tad vinu slay, taa dariitu visi. Slap - kaads seez un kempo ilgu laiku(atkal bremzee visu speeli) slap, slap, slap vinju. Kartes mainja man galiigi nav vaidziiga, visas kartes labas. Tas prikols ar zeki, nu nezinu, vareetu, bet nu kaa juss lemsiet. Tas laikam buutu viss ko gribeeju teikt sai sakaraa. Ceru uz atbalst juusu viduu. BYE !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 sitais ari nau iipasi biezhi redzets speelejam , tapec neko labak vinjam nedot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 eh nu es vinju piemeeram esmu redzeejusi ... ne gluzhi biezhi bet nu jau ir taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 nav jau zajebal postot tu pieteikumus... adminu pilna dirsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 kaa redzams pinky pirmo reizi forumaa, un mosh nemaz nezinaaj ka adminu ir tik daudz ka vairs nav vajadziigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Nu tad gan jau piecietiisi ,ka tiesiibas tev neiedos + taadi admini kaa tu tieshaam nav vajadziigi Paaraak maz pieredzes un speelee paaraak reti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 vispaar, varbuut saskatit , cik tagad admini ir (piem 40), un uztaisat kaa ar slotiem. Pa 40 vairaak nevar buut, un liidzko kaadam tiesiibas tiek atnamtas, uzrodas briiva vieta, tad pazinojat to, lai sak mochiit pieteikumus un beigas izveelas taa aizvietotaaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 davai uztaisi php skriptu un aizsuuti wormam - vinsh uzliks pinky - adminu pietiek. Briivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts