Domino Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Sveika tauta !!! Es uzmonteju kartejo muviju Vinsh bija domats savam draugu lokam jo es vinju netaisiju nekadu baigako bet nu draugs teica ka lai ielieku jo vins labs ira Par muviju !! Prieks tiem megabaitiem vinsh ir pa izsu bet kvalitate apmierinas pat vis prasigakos skatitajus nu reku bus muvijs un ceru ka jums patikska4a rekubildes bildes atvainojos ieprieksh par bilzu slikto kvalitati jo tas caur kameru Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 tev pasham kauns nebija likt ieksha... tu pirms liec parbaudi... a mooviks : -10/9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 tev pasham kauns nebija likt ieksha... tu pirms liec parbaudi... a mooviks : -10/9 ???? nesaprotu ko tu ar to gribi teikt labak izguli dzerumu jo man skiet kad palii esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 WOWOWOWOOWOWOWOWOOWOWO!!! Slow down! Man nepatika (ljoti) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 parasts iesaceja m00vijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 akdievs.... nozheeloju ka izteereeju daargo laiku velkot kautko tik, tik... beztolka muuvijs, nesapratu kaada jeega no taada vispaar, vienu fragmentu muljaa 10x un jaa jau nu tochna "apmierina" visus, ja nezinaaji tad 800x600 cs muuvijos ir gandriiz kaa minimums ;( negribu tevi nolikt bet nav forshi, ka katru kaku liek forumaa, nebuutu tachu forshi, ja katru reizi kad es pakakaatu, nofocheetu kluci un to ieliktu te un gaidiitu UBER krutaas atsauksmes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 redboot tu i nazs....par to tekstu p[ar rezoluuciju.tip ja es uztaisu labu muuviku ar 640x480 zna4it neiekļaujos standartos? nu ble man nav uuber pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 1. Nu apstradats nau moviks nau normala ramja movikam 2. Specefekti pa daudz movies nau baudams . 3. Grafiks aks visiem ir problema arii mannnnnnnn tu vinu taisiji caur fraps ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEksha Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 nepatika muuviks, bet ja tu veelies kaut ko meeginjat, tad vari nodarboties ar photoshop lietam taa saucamo designosanu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 blja labinieks - septinji killi, ja neskaita to, ka -5 muguraa un -2 pret k-kaadiem cheliem, kas skreeja ar nazhiem rokaas kvalitaate sakaina, tak ieej netlames forumaa un tur ir viens normaals tutoriaalis, kur ir paraadiits kaa uztaisiit labas kvalitaates cs movegus, peec taa parauga taisot tu ieguusi augstas kvalitaates movegu, kur 1min filminas sver 15MB (man liekas, tas ir standarts)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 ai nu jus esat loli davai taisat savus chillside paraug muvijus nez kapec es nesmu redzejis jusu tos krutos muvijus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) ai nu jus esat loli davai taisat savus chillside paraug muvijus nez kapec es nesmu redzejis jusu tos krutos muvijus Saderam uz 10Ls ka es 2 nedeelju laikaa uztaisiishu labaaku muuviju? Edited January 6, 2007 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Saderam uz 10Ls ka es 2 nedeelju laikaa uztaisiishu labaaku muuviju? davai bez naudas.. gribas paskatiities ko tu vareetu sakonstrueet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 davai bez naudas.. gribas paskatiities ko tu vareetu sakonstrueet... Aizmirsti, baigais 4akars, bet ja shis buus ar mieru pa 10Ls tad paraadiishu ko es maaku. P.S. Tur nebuus neviena pub fraga . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 buutu tachu forshi, ja katru reizi kad es pakakaatu, nofocheetu kluci un to ieliktu te un gaidiitu UBER krutaas atsauksmes... sarunaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 How about mine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 kadu ziloni tu izraki Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 da es labaaku muuviku-vismaz fragu zinjaa par jums uztaisiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 mmm es to muviju netaisiju nedelju moska man tas prasija 10 minutes nu tas neskaitot renderingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 mmm es to muviju netaisiju nedelju moska man tas prasija 10 minutes nu tas neskaitot renderingu Kaada starpiiba ka tu vinju taisiiji 10min? Tev vinjsh likaas gana labs lai ieliktu gign forumaa, davaj uztaisi labaako uz ko esi speejiigs un tad paraadiishu ko es maaku. K? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 www.ratemypoo.com tak 4to juusu teema ir BAJAN ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 www.ratemypoo.com tak 4to juusu teema ir BAJAN ! ko tik neizdoma cillveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 1. tu netaisi ar to suda fraps, fps tev takaa no dirsas izrauts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ar ko tad lai taisa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ar ko tad lai taisa? ar cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now