bikl Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) Es tev vareetu atdot kaadu no maniem auglju tagiem kurus es izmantoju mixos, pimeeram: Mandariini, PLuumes, Ananaasi. Edited January 5, 2007 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 bencikam laikam pieklīdusi viena pazīstama dziesma :thumsup: Varat dc pameklēt - est mazo laciti. Un kautkas te pieminēja alus - alus.tm jau pastāv. Labu laiku. Un vispār - kautkāda klanu padarīšana suxass. IMO. Man tas liekas kā kautkāds adikcijas līmenis Foršāk spēlēt vienkārši tāpat, sameklē draugus un tad izdomājiet savā starpā kautkādu lietu, kas jums ir kopīga un to tā nemanāmi pieķeksējiet nikiem. Teiksim.. M - auglis M - iltiņs M - arlboro Būs oriģināli Man tā domāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 fergalicious.niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 34sy B0T tM -_4ubak1_4ev3r 73am^sp34k On*__-Luxsus vairāk varinatu nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 DoGmA* Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) [Lielie_puikas]; {shokokeksi}; HAPCURS! (); -=Vanagacis=-; +3k+; kazaUNpiens. ediite: es tieshaam ljoti paardziivoju par sho un re kaa iedziljinaajos: ~hapcurS!~; -=Vanagacs "niks" =- (tie "spaarninji" tagad smuki izskataas); //Laaciitis "niks"// (te arii sviitras atgaadina kaut ko no modernisma un elegances). Edited January 5, 2007 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 -kRāniņš- Nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 bencik, kas tev ir ar to lāču padarīšanu? Ai dzeki, taa ir kad alu sajauc ar antibiotikaam, un veel saklausaas viskautkaadus lacishu gabalus p.s. Lacishi rulee!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 -kRāniņš- Nick labias nosaukums vēl manējie: [Th3 1ntrud3rs] -=_H-4-O_2_=- _~Ch34t3r$-MU$T-D13~_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now