Eventim Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Aceros kad speleeju cs 1.3 kad noneema roku - r_drawviewmodel "0" bija manupraat parociigi. Tagad raxtu so pashu komandu 1.6 roka pazuud un kad nolaiz konsoli atkal paraadaas!! Tad nu atradu veidu kaa nonemt roku - savaa cfg failaa ieraxtat - r_drawviewmodel "0" un pie alias raxtat -alias "m_pitch" "r_drawviewmodel 0" Pameeginiet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) nice derees Edited January 3, 2007 by zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 es kad mazins biju es prasiiju lai man iesleedz to veco wh kur sienas taa neredz vai kkas tur taa bija... man uzlika 6ito nu tip noneema roku un teica ka tie ir 4iiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reecall Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 es kad mazins biju es prasiiju lai man iesleedz to veco wh kur sienas taa neredz vai kkas tur taa bija... man uzlika 6ito nu tip noneema roku un teica ka tie ir 4iiti isaak sakot tu biji un esi daunis, tas taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 isaak sakot tu biji un esi daunis, tas taa. bel viens gudrais atradies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts