Tamerlan Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ew.... a kads nezin kur var lejuplaadet tas progas, kas skene kompi un uzmeklee errorus? ilgi esmu mekleejis, bet visiem tiem ko atradu var veikt tikai skeneshanu, bet vinji kljuudas neizlabo- nepiecieshams tiem pirkt licenzi. Es lietoju 2 progas Error doctor un Wash and go. Otrā tāda nopietnāka loti labi tīra registru ir pat izglābusi no sistēmas nobrukšanas. Error doctor vienkāršāka bet arī labi tīra kompi no erroriem uzreiz sāk ātrāk strādāt. Neatceros vairs kur kačāju google ieraksti noteikti atradīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=11849 Sheit ir visi labakie antivirusi!un kur noladet AVIRU,kas ir BEZMAKASAS ir arii links pievonts! P.s. Lai veicas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Es lietoju 2 progas Error doctor un Wash and go. Otrā tāda nopietnāka loti labi tīra registru ir pat izglābusi no sistēmas nobrukšanas. Error doctor vienkāršāka bet arī labi tīra kompi no erroriem uzreiz sāk ātrāk strādāt. Neatceros vairs kur kačāju google ieraksti noteikti atradīsi. esmu jau vinjus vilcis, bet prob. jau ir taa, ka jaaperk taa licenze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 esmu jau vinjus vilcis, bet prob. jau ir taa, ka jaaperk taa licenze! tak to google ieraksti progas nosaukumu un crack piemēram "wash and go crack"(bez pēdiņām un seach atradīsi crackus un viss stradā ok es jau 1.5 gadu lietoju problēmu nav nekādu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now