valterzz Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Sveiki.Mans jautājums ir tāds! Kura pača ira asinis? Es visus pārmeklēju bet neatradu nekur! Jūs varat pateikt kurš ira pačs kura ir asinis?Es varbut neiemaniju! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Sveiki.Mans jautājums ir tāds! Kura pača ira asinis? Es visus pārmeklēju bet neatradu nekur! Jūs varat pateikt kurš ira pačs kura ir asinis?Es varbut neiemaniju! Paldies! Nevienā pača , nav ASINIS! Jo Asinis Pieder : Dr.Pain BTW: Ja tu meklē pluginu , tad esi ne tajā sadaļa iegriezies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Sveiki.Mans jautājums ir tāds! Kura pača ira asinis? Es visus pārmeklēju bet neatradu nekur! Jūs varat pateikt kurš ira pačs kura ir asinis?Es varbut neiemaniju! Paldies! Preciiizaak!! un objektiivaak!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now