hacker83 Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 mans 1. GIF (taisits ar macromedia flash) V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 (edited) norm norm.. kaut vareeji arii vairaak pacensties... un kas tas par krustu ko ta ziime vispaar noziime vai taa pat? Edited December 28, 2006 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker83 Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 !! Nja bet ta ka neka bija 1.reize, un tas ''makslas darbs'' tapa ~5min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 !! Nja bet ta ka neka bija 1.reize, un tas ''makslas darbs'' tapa ~5min. tad kaada jeega tev vinju te likt? mosh uztaisi kaut ko labu un tad liec te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nu kaa, lai celtu pashapzinju, tjipo vinsh 5min uztaisa suudu, tad ieliek te un visi nodirsh, tad vinsh sanemaas un 15min laikaa uztaisa kko labaaku un visi saka: "nu jaa, shitas jau ir labaaks, mozh naakoshreiz taisi 25min un buus veel labaak!" un tad vinsh taisa 25min un ieliek forumaa savu geljixu, tb gifixu un visi ir staraa! visi vinju apsveic, apkaart leekaa puskaili zatji, shampanietis shljakstaas, zefiirs shokolaadee izkuust uz luupaam... P.S. par gifixu - suuds! man poxuj vai es vareetu (es zinu, ka vareetu) labaaku uztaisiit vai nee, bet shitas ir totaals suuds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nu kaa, lai celtu pashapzinju, tjipo vinsh 5min uztaisa suudu, tad ieliek te un visi nodirsh, tad vinsh sanemaas un 15min laikaa uztaisa kko labaaku un visi saka: "nu jaa, shitas jau ir labaaks, mozh naakoshreiz taisi 25min un buus veel labaak!" un tad vinsh taisa 25min un ieliek forumaa savu geljixu, tb gifixu un visi ir staraa! visi vinju apsveic, apkaart leekaa puskaili zatji, shampanietis shljakstaas, zefiirs shokolaadee izkuust uz luupaam... es gan driizaak domaaju, ka vinja domu gaajiens ir apmeeram shaads: ja jau es 5 minuutees pirmajaa reizee speeju uztaisiit suudu, tad jau mazliet ilgaakaa laikaa speeshu uztaisiit meistardarbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 apspriezam hacker`a domugaajienu psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 malacis! pacenties, un būs labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nu kaa, lai celtu pashapzinju, tjipo vinsh 5min uztaisa suudu, tad ieliek te un visi nodirsh, tad vinsh sanemaas un 15min laikaa uztaisa kko labaaku un visi saka: "nu jaa, shitas jau ir labaaks, mozh naakoshreiz taisi 25min un buus veel labaak!" un tad vinsh taisa 25min un ieliek forumaa savu geljixu, tb gifixu un visi ir staraa! visi vinju apsveic, apkaart leekaa puskaili zatji, shampanietis shljakstaas, zefiirs shokolaadee izkuust uz luupaam... P.S. par gifixu - suuds! man poxuj vai es vareetu (es zinu, ka vareetu) labaaku uztaisiit vai nee, bet shitas ir totaals suuds... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taliban Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Emmm, kas tas vispar tads ir? Aaaa mo6k abstrakta maksla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nav nekad ienācis prātā veidot karjeru kā web dizaineris? man liekas, tev ir potenciāls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nu ko juus, es pat taadu nemaaku uztaisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker83 Posted December 29, 2006 Author Report Share Posted December 29, 2006 nu kaa, lai celtu pashapzinju, tjipo vinsh 5min uztaisa suudu, tad ieliek te un visi nodirsh, tad vinsh sanemaas un 15min laikaa uztaisa kko labaaku un visi saka: "nu jaa, shitas jau ir labaaks, mozh naakoshreiz taisi 25min un buus veel labaak!" un tad vinsh taisa 25min un ieliek forumaa savu geljixu, tb gifixu un visi ir staraa! visi vinju apsveic, apkaart leekaa puskaili zatji, shampanietis shljakstaas, zefiirs shokolaadee izkuust uz luupaam... P.S. par gifixu - suuds! man poxuj vai es vareetu (es zinu, ka vareetu) labaaku uztaisiit vai nee, bet shitas ir totaals suuds... Man nevajag lai kads teiktu labs vai suds, vnk tas bija mans 1.gif's! P.S. ja pacenstos varetu ari uztaisit labaku gifu, (man poxuj ka citiem nepatik) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 (edited) Nu kas tas ir es arī nesaprotu, bet patīk tā vieta kur vinjsh tjip laikam uzsprāgst vai saplīst. neesmu gan droshs bet man liekas ka tā ir modernā māksla, jo newar saprast tā ir māksla vai sū*s. Edited December 29, 2006 by magicalx Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Tas ir spermodozoīīīds?! Neciešu vardu spermotozoīīds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker83 Posted December 29, 2006 Author Report Share Posted December 29, 2006 katrs saprot pec savas sabojatibas pakapes Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker83 Posted December 29, 2006 Author Report Share Posted December 29, 2006 (edited) Nja Edited December 29, 2006 by hacker83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu. Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 MMX turpini izcelties? tas ir domaats X D bez atkaapeem... un tu diezko labaaku uztaisiit chist nevari Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 laigan aptiesībā tu te attaisnojies, ka pa 5 min esi taisījis, gan jau reāli 4h pie monitora pasēdēji. tev pašam liekas, ka tas ir labākais ko varēji, tavas mākslas izpauspes virsotne? hmmmm - nē, tu vari labāk, tev ir jāvar, ja nevari, tad nomirsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu. Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 laigan aptiesībā tu te attaisnojies, ka pa 5 min esi taisījis, gan jau reāli 4h pie monitora pasēdēji. tev pašam liekas, ka tas ir labākais ko varēji, tavas mākslas izpauspes virsotne? hmmmm - nē, tu vari labāk, tev ir jāvar, ja nevari, tad nomirsti nebaidi mazaakus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Prieksh pirma ir ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now