Jump to content
GIGN Forum

Kas ātrāks - zirgs vai mašīna?

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posts cilveekam un parejiem daunjiem.

Es biju ieprieksheejaa gign tusaa, un man jaasaka, ka taadi daunji kaa juus painu var tikai apskaust. Viss pasaakuma daljais dzimums piedereeja painam, izdzeera visvairaak pains, visvairaak ausis aizrunaaja pains. Vinsh visiem uzsauca kaut ko garshiigu (peec katra izveeles). Un visaa visumaa es par vinju varu teikt tikai to labaako, jo vinsh pat dzeerumaa uztureeja visiem labu praatu, kaut arii pats iisti pie samanjas nebija.

Btw, kaapeec tad shie varonji neieradaas uz gign tusu ? Zirgs saslima ?

Tuuliit jau cilveeks uzcels breeku, ka es luuk lienot dirsaa, jo cilveeks (shini gadijumaa arii nicks cilveeks) ar vinja prata speejaam nebutu spejigs uz neko citu.

Es biju ieprieksheejaa gign tusaa, un man jaasaka, ka taadi daunji kaa juus painu var tikai apskaust. Viss pasaakuma daljais dzimums piedereeja painam, izdzeera visvairaak pains, visvairaak ausis aizrunaaja pains. Vinsh visiem uzsauca kaut ko garshiigu (peec katra izveeles). Un visaa visumaa es par vinju varu teikt tikai to labaako, jo vinsh pat dzeerumaa uztureeja visiem labu praatu, kaut arii pats iisti pie samanjas nebija.

GIGN`06 tusā to darīja macho evil6.gif

Liepāja nau lauk..nu labi vopšem ir vienalga.. es izvēlos liepāju nevis Rīgā šitādu paskatu piedzīt kā tev Dr.Pain..

-----

user posted image

Sorry, Dr.Pain neļaušu lai tu aiztiec manu dzimto pilsētu dry.gif

Nekas personigs Painam! Bet nu lidzigs dzeks pagajusho gad ieguva Mr.Liepajas 2006 TITULU!Un nez vish cho ta daudz sliktak par Painu toch neizskatas!

P.s. Runajot par Rigu vs Liepaju 10 vs 10 nekadu problemu,kaut vai varam skriet pa pliko 200km garumaa!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...