snaikers Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 (edited) nu tā !! piedāvāju jums ieskatu "Dzērāju ziemassvētkus 2". Jā tieši tā ir iznākusi otrā daļa dzērāju ziemassvētkiem!! nodownloadot var te !!! Režisors "chris" !!! kā arī varu jums ieteikt pirmo daļu kas arī ir samērā laba!! download dzērāju ziemassvētki 1 Edited December 23, 2006 by snaikers Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 NooB... Sitais cilveks nomiza no manim... ^___^ Saka ka es 0 , izaicinu vinu 1vs1 nee, cilveecis neatnaak... Lame... Bet tev pa prieku varu teikt... Es tevi WIN ^___^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 man leikas tu neposto pa tēmu puika !!! šeit iet runa par dzērāju ziemassvētkiem cs tipa komēdija, kuru var paskatīties un pasmieties, nevis par 1v1 uz servera kurš nemazam nebija iezslēgts Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 NooB... Sitais cilveks nomiza no manim... ^___^ Saka ka es 0 , izaicinu vinu 1vs1 nee, cilveecis neatnaak... Lame... Bet tev pa prieku varu teikt... Es tevi WIN ^___^ es biski nefershtein kada sakara tur ir 1vs1 bet man prikoli tie dzeraji lol nais ir ko ierekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Vins on, ejam!!! 12:00 lai buutu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Nu ja... Mani salika ^___^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 es ceru ka tagad esi laimīgs jo rezultāts bija liels + nokačā dzērāju ziemassvētkus un noskaties, tad edito savus postus par tēmu !!! Ja kas pirmā daļa patika, bet tur ir lielāks sviesc!! otrajā daļā viss saprotamāks + es esmu vienā lomā ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Ak dievs. Es miegu ciet. Cik var staigāt? Nez filmas veidotājiem nelikās dīvaini, ka apmēram ~70% filmas laika vienkārši tiek kaut kur IETS turklāt bez jebkādas fona mūzikas, kas vienkārši man uzdzen MIEGU. bet neskaitot to - baigi kruta Vairāk gan dialogus vajadzētu un visādu citādu ekšenu, bet tas ka 2 ct no kaut kurienes nolec un pēkšņi ir visādas dzīvnieku skaņas - superīgi Vēl man īsti nedaleca kā tad tur viņi izbēga un kā viņus sagūstīja - atkal, noderētu vairāk paskaidrojoša dialoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 uu palūgšu režisoram lai man pastāsta, šito tiešām nevar skatīties uz nakti, un par tiem aurojošajiem lēcējiem , viens no viņiem biju essss Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 tavu balsi es pazītu vētrainā naktī uz kuģa klāja dzirdot kā viļņi bango un cilvēki spiedz aiz bailēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 hah, marazms visai speeciigs, bet +10 par centiibu ps to veceni arii dzheks ierunaaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Zvana pa otro līniju .... Tā dziemsa klubā pwnoja .... Nevar draugiem.lv izmantot :DDDDDDD Mario muzons ... Visā kopuma mūūviks : 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Man arī patika tas mario muzons. Bija ok, nebiju neko tamlīdzīgu redzējis. + 3cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted December 24, 2006 Author Report Share Posted December 24, 2006 Jā to babuļu ierunāja kautkāda meitene, sieviete, īsti nezinu !!! Dzērāju Ziemassvētki Viss vienmēr sākas ar aliņu. Kā par brīnumu, tā notika arī šoreiz. Kāds vīrietis ienāca bārā un pasūtīja alu. Pēc īsa mirkļa viņš aizmiga un nosapņoja ``Dzērāju ziemassvētkus.`` Kādam no dzērājiem pēkšņi prātā iešaujas doma, ka uz Ziemassvētkiem varētu sarīkot uguņošanu. Viņš savāc vajadzīgo cilvēku skaitu, un sāk īstenot savu mērķi. Taču pretinieks nav ar pliku roku ņemams. Rezultātā vairāk cieš paši dzērāji un Elvisa māja. Dzērāju Ziemassvētki 2 Visas filmas pamatā ir Doktora Funktiera atriebība Eināram, kas uzspridzināja viņa brāli. Taču atriebties nav viegli, jo Eināru sargā miesassargi un Ziemassvētku laikā gaidāms miesassargu skaita pieaugums. Bandai ir lielisks plāns, atliek tikai sagādāt ieročus un to realizēt. Diemžēl šī iemesla dēļ viņi beigās arī tiek sagūstīti un nonāk cietumā. Filmā notiekošo būs vieglāk saprast, ja būsi skatījies ``Dzērāju Ziemassvētku`` pirmo daļu. P.S citēju no viņu homepage Link to comment Share on other sites More sharing options...
crix Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Taatad paldies par labiem vaardiem. Redzu ka jus ari esat pamanijushi kludas. Labi ka ne visa . Katra dalja jau sanak labaka un es domaju ka 3. bus ideala. Muziku gruti pielikt uz 30 s sanak viss baigi aprauts varu tik apsolit ka nakamajai filmai tiks opielikts lielaks darbs monteshanaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spitfire- Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Ja godiigi-abas filmas ir riktiigi labas un atliek tik gaidiit uz Dzērāju Ziemassvētki 3 ,mosk pameeginat css filmeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 labaa filminja Link to comment Share on other sites More sharing options...
crix Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 vispaar ir doma par css tikai ne par css un dzeraju ziemassvetkiem tur jau ir galvanie varonji Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 ā vēl es labprāt redzētu daudzveidīgāku operatora darbu. Tagad jau bija ok, bet varētu kaut ko pamainīt - teiksim - kamera vienu brīdi skrien līdzi cilvēkiem, vai arī teiksim, rāda kaut kādu vietu - tad tā lēnām, kruta pakustās un aizbīdās uz īsto notikuma vietu, kur iet vai stāv cilvēki - nu ziniet kā filmās Link to comment Share on other sites More sharing options...
crix Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 ideja nav slikta bus janjem veraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu. Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 reeciigs vid D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Rofl tik recigi vidziki!It ipashi 2 dala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts