arnizs Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Man bija normals serveris, lidz kamer nomainijas man IP un vairs nestradaja... man teica lai es mainu IP adresi kameer serveris atkal ies... bet es jau 2 reizes esmu nomainijis un bez rezultatiem... varbut kads var pateikt kapec serveris ir off??? gigna kad lieku ieksha raxtas ka serveris ir off vai nav tikla parklajuma, bet tikla parklajums ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Man bija normals serveris, lidz kamer nomainijas man IP un vairs nestradaja... man teica lai es mainu IP adresi kameer serveris atkal ies... bet es jau 2 reizes esmu nomainijis un bez rezultatiem... varbut kads var pateikt kapec serveris ir off??? gigna kad lieku ieksha raxtas ka serveris ir off vai nav tikla parklajuma, bet tikla parklajums ir Mфр tava jaunв ip atрнirвs, no gign'a datubвzз ievietotв iP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnizs Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 blje tu nesaprati.. es savu jauno IP kad lieku gignaa tad man saka ka nav tikla parklajuma vai nu ir izslegts bet vins ir ieslegts un parklajums ir... un neviens nevar piekonekteties tikai es avru Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 blje tu nesaprati.. es savu jauno IP kad lieku gignaa tad man saka ka nav tikla parklajuma vai nu ir izslegts bet vins ir ieslegts un parklajums ir... un neviens nevar piekonekteties tikai es avru Nu dauni, normāli uzrakstīt vajag, MOš, ja tev strādā galvā, tad tu varētu izdomāt/pameklēt, ka vaina iespējams ir vainu firewallā, vai varbūt kkādā rooterī, bet visdrīzāk tev porti ir bloķēti, takā ej un nosprāgsti vien... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnizs Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 blje tu taureni i-neta baigi kruts ja? ja uz ielas satiktu mani diez vai muti tik plati varetu atveert... es topiku ieliku, jo nezinu vairs ko dariit, esmu visu izmeginajis. nu varbut ne visu, tapec ieliku topiku lai man palidzetu, nevis tads kunjas pups ka tu te dirstos Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3sT Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 tu jau neko nesaproti ar savam MOZG -1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnizs Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 ja jau tu tik gudrs tad pasaki kapec neiet serveris LOL???? palidzi nevis teelo te gudro pipelis taads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaba Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 sitam loham nepoaliidzat ja jau pats netaa gudro teelo tad tik uz priekšu pat z-svētkos nomierināties nevar idiots tāds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 apsties vai pie shortcut viss ir pareizi ka pamaciba un ja turi serveri caur taadu zalu consoli tad pasha sakuma uzliec nevis lan tur kur ir, bez uz internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 NU ja man butū tāds gļuks, domāju būtu pac arto ticis galā, Moš pado man pm ar sava servera adresi, kad tas sāks iet, moš kkādi brīnumi sāks notikt. +āpsi pats jau sāki ar savām urlīgajām kazu runām: "bļĒ" , un domāju ka es tevi nemaz uz ielas nesatiktu, jo es netusējos samāriešu patversmēs, vai čiekurkalna siltās zupas virtuvē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now