Jump to content
GIGN Forum

Logo Konkurss: Finaals

worm
 Share

Kursh ta iisti ir tas labakais?  

114 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Domaaju,ka visi shie 3 darbi ir uzvareetaaji ,lai ari kads buutu rezultaats. Katrs simbolizzee kko par Ziemassveetkiem ,tb redboot'am ljaunie ziemassveetki smile.gif ,kas atbilst cs'am ,man xxx Ziemassveetki ,jo sheit vienmeer ir redzamas smuku meichu bildes ,worma darbs atgaadina ,ka shie ir tieshaam ģimeniski sveetki.

Novēlu visiem prieciigus Ziemassvētkus un pavadat tos kopaa ar cilveekiem, kas jums vēl tik labu!

PS

Pinky 76.gif

Pirmkārt mani interesē kā tu varēji zināt ka es te kaut ko iedirsīšu. Ar to tu gribi norādīt, ka es esmu tāds kā dirsējs, kas iedirš visur? Tu gribi teikt, ka manis teiktajam nav jēgas un es saku kaut ko tikai teikšanas pēc?

Otrkārt, kāds sakars faktam, ka man liekas, ka tev nepietiek "mozga" ar to, vai man Ziemassvētki asociējas ar ģimenes vērtībām? Lūdzu paskaidro! Tu gribi norādīt, ka manas asociācijas ar Ziemassvētkiem ir kaut kādā veidā saistītas ar tava prāta (ne)pietiekamību? Es baidos, ka īsti nesaprotu.

p.s.

spitfire niks nerakstās spfire. Bet tā kā tavs acīgums ir visnotaļ žilbinošs, esmu pārliecināts, ka tu pats to jau esi ievērojis.

nevajag, luudzu, teelot to kas Tu neesi - gudrs. zinaaju, ka Tu kko rakstiisi, jo Tu parasti meegjini man uzbraukt kkaadaa veidaa. nav pirmaa reize. un kur tad sleepjas taa fishka ar manu smadzenju nepietiekamiibu ? neredzu iemeslu. rakstu spfire, jo taa sanaak aatraak.

Lūdzu norādi uz to, kas tev manā tekstā likās tēlots. Ortkārt, tu neatbildēji ne uz vienu manu jautājumu, kuri, ja labi padomā, ir tikai un vienīgi loģiski. Treškārt, man nepatīk tava attieksme pret ali, jo tiklīdz kā viņš uzraksta kaut ko pamatotu, tu mēģini lēti atmazgāties.

p.s.

mani nebeidz fascinēt tava "zināšana" ko es darīšu. Esmu pārliecināts, ka arī šo postu tu paredzēji. "Noliecu galvu" tavā priešā.

Edited by ^Ali^

Es apzinos, ka neko pamatotu tu tur neredzi, jo nevēlies un nespēj to saskatīt. Katrā gadījumā redzu, ka neko nespēj pateikt, jo gluži vienkārši - tev nav ko teikt.

Uzjautrina mani arī tavs apgalvojums par atbildētajiem jautājumiem smile.gif Ja neesi slinks, lūdzu norādi atbildes uz tiem, jo es laikam kļūstu vecs, ka nespēju tās saskatīt (arī ne salasīt starp rindiņām)

Arī faktam, kas šito visu raksta nav nekādas nozīmes. Ja tu domā savādāk, drīksti to pamatot.

es gignaa jau seezhu diezgan ilgi un +/- zinu, kaada kuram ir runas valoda. Ali taa nekad nav rakstiijis. vinjam pieklibo gramatika. pieturziimes un miikstinaajumus vinsh nelieto tik ciitiigi. man vienmeer ir ko teikt, jo man ir savs viedoklis. es atbildeeju - ej lasi veelreiz, ne-Ali.

Edited by Pinky

es tak teicu, ka Spitfire juus apeediis smile.gif

lawl, shitaas diskusijas par to kaadiem jaabuut z-sveetkiem, pasham patiik pavadiit z-sveetkus ar gimeni, klusaam - nu kaa pienaakas, bet man ir pilniigi poxuj, kaa citi pavada ziemassveetkus un tas logo ar chiksaam un veciiti ir pilniibaa pienemams, kas tur taads ir atteelots? tas ar tiem zalajiem monstriem arii ir labs, jo man tas nesaistaas ar kkaadu tur z-sveetku izkroploshanu, vienk veseliiga humora deva smile.gif

besii araa shitie fakinie oldschool latvieshi ar saviem gadu desmitiem ieruuseejushiem stereotipiem par to kaadaam ir jaabuut lietaam, atziistu, ka z-sveetkus es nekad nemainiishu pret kkadu bezpridjelu, bet pavadiishu kopaa ar gimeni, bet kuram pish kaa citi pavada shos sveetkus? man fakina pilniigi netraucee taas chiksas ar dedu marozu smile.gif

P.S. Pinky, nemiiz! smile.gif

pinky, nu tu esi iebraucis tur, kur nevajadzēja iebraukt wink.gif

Tas, ka es nelietoju pieturzīmes nenozīmē, ka es tās nemāku lietot smile.gif

+ es gignā esu ilgi (neņemos spriest vai ilgāk par tevi, vai nē) ar to gribēju pateikt, ka tu smagi kļūdies....

Āāaaa, btw man tomēr liekas,ka tavs viedoklis ir stipri atkarīgs no "galveno adminu viedokļa".....

es esmu te krietni ilgaak par teviim. un mans viedoklis ir atkariigs tiaki no maniim. fisku par "galvenajiem adminiem" labaak attiecini uz sevi. un arii shobriid mani nomoka doma par to, ka tas nav Ali, ar ko es runaaju. dry.gif

p.s. Slow, es nemiizhu, tas, kas raksta zem nika Ali shobriid kko peraas. wink.gif

Mani nebeidz uzjautrināt tavs stiliņš. Tu jopropjām neesi atbildējis ne uz vienu manu jautājumu, tikai "visgudri" atbildējis "ej lasi!". Kaut kā maģiski tu centies novērst uzmanību uz faktu, ka šos pēdējos postus nav rakstījis ali (lai gan iepriekšējo tiešām rakstīja viņš), kam būtībā nav nekādas nozīmes, lai gan atkal - uzjautrinoši ir tavs mēģinājums analizēt ali rakstīšanas stilu, kam atkal (šokējošā kārtā) nav absolūti nekādas saistības ar iepriekš apspriestajiem jautājumiem. Man gluži vienkārši rodas aizdomas, ka tev

1) nav ko teikt

2) tu nezini ko teikt

3) pat ja tu kaut ko pasaki, tu pēc tam to nesaproti, līdz ar to nespēj pamatot sevis teikto

es atvainojos par savu formāli-gudri-blabla rakstības stilu, bet taviem postiem ir tik akūts loģikas un kaut mazākā sakara ar JEBKO trūkums, ka man nekas cits neatliek.

p.s.

es neperos, es vēlējos saņemt atbildes no tevis, no kurām tu salīdzinoši neveiksmīgi izvairies jau kādu 4-o postu pēc kārtas. Vai gadījumā tevi nemeklē lokālā aktieru pulciņa vadītāja?

labi, zabej. kko jau atbildeeju, mosh ne visu. saportu visu, ko saku. un atkal saku - man IR ko teikt. saistiiba ir vistieshaakaa. Tev, lai arii kas Tu buutu, ir akuuts personiibas truukums. taapeec, luudzu, atklaaj savu personiibu. pietiks aiz maskas seedeet. 20.gif

pinky tu mazliet nenonaaci pretrunaa ar sevi? tjipa beibes ziemassveetku teerpos nav saistiias ar ziemassveetkiem un ljaunie ziemassveetku ruukji arii nee, BET, viens liels BET, kaapeec tad tu savaa logo variantaa ieliki kautkaadu shkjiibkaajainu(laigan taas vinjai nav redzamas, bet taadas nu vinjas ir) japaanju, kjiinieshu(pilniigi pohuj) kropli(tikai mans viedoklis), bet saac te runaat par ziemassveetku garu u.t.t...

un luudzu nevajag, teikt, ka es tagad kaadam censhos dirsaa liist, jo tu shito ari ganjau paregjoji...

Edited by redboot

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...