Jump to content
GIGN Forum

Jautaajums Tikai Tiem Kas Zin !

Who.mE?
 Share

Recommended Posts

Ir.. visu izdarīju - netrādā tikai viena lieta. Tur kur forumā zem kāda profila ir warn lvl kubiki un viņiem blakus uzrādas, ka nav iekš datubāzes (appserv/www/data/weba_datubazē: fusion_warning fails. Kur tādu dabūt. Vai arī ja es uztaisu pats tādu fusion_warning failu, tad ko man tur iekšā ierakstīt?

da nekas nav sad.gif

Arī kad spiežu: admin panel --> infusions --> rang sistem --> test rank - rādas: Fatal error: Call to undefined function: getrank() in c:\appserv\www\infusions\wob_rank_system\rank_system.php on line 342

Kaut arī pārliku vēlreiz visus failus !!!!

Ir.. visu izdarīju - netrādā tikai viena lieta. Tur kur forumā zem kāda profila ir warn lvl kubiki un viņiem blakus uzrādas, ka nav iekš datubāzes (appserv/www/data/weba_datubazē: fusion_warning fails. Kur tādu dabūt. Vai arī ja es uztaisu pats tādu fusion_warning failu, tad ko man tur iekšā ierakstīt?

izveido datubaazee tabulu ar nosaukumu fusion_warning . Tas nav domaats fails.

Edited by RavenHolm

izveido datubaazee tabulu ar nosaukumu fusion_warning . Tas nav domaats fails.

Izveidot jaunu tabulu datubāzē gamerzpro :

Nosaukums :

Lauki :

Tur? Kādu ciparu man rakstīt pie lauki? Un kad es uztaisu, tad man vienalga rādas šis errors.. un iekš datubāzes neizveidojas tāds fails: fusion_warning

Tu jau minēji, ka tas nav fails. Tad kas tas ir? Jo man vienalga erroru met sad.gif

Pēc tabulas uztaisīšanas man vairs nevaig tur neko likt?

Vienīgi kad uztaisu tabulu ar nosaukumu: fusion_warning - tad pēc tam parādas tāda neliela tabula kur kautkas jāieraksta:

Lauks | Tips | Garums/Vērtības | Atribūti | Nulle | Noklusēts | Ekstras | Primārā Indekss | Unikālais

Un ko tur vaig sarakstīt? Vai nevaig neko?

Edited by Who.mE?

Jā tas nav fails tā ir tabula datubāzē.

Pasties kā izskatās tie skaitļi/burti citās tabulās prekš fusion_. Parasti jau ir tā ka uztaisot infusion viņš pats tās tabulas uztaisa vai arī viņam tādas nevajag.

EDIT: A tu vispār essi infusionojis visas 3 mapītas? fboard_control, medal_system, wob_rank_system (iekš Admin Panel > Settings Admin > Infusions) ?

Visas mapītas kas bija iekšā pārkopēji? Palaidi http://ip/forum/upgrade_to_3-0.php?

Vai vēl jebko citu kas rakstīts readme izdarīji?

Edited by RavenHolm

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...