bloodguy Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Es mekleju tadu programmu kura spetu radit visu kas notiek pasreiz cs serveri piem redzu ka kurs tur raksta utt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 hlsw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 HLSW v.1.1.0 Servera monitoring un kontrole caur Rcon Funkcijas: Konsule Chat logging + visadu info ieguusha par serveri .... Lietoju , suudzibu nekaadu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 (edited) Ir arī tāda fiča kā mIRC servera bots. Ķipa uztaisa mirc kanālu tur ieliek botu un tur viss rādas kas notiek cs serverī. Vo bija tāds prikols kad es biju klanā un viens klana members uztasīja to fiču ar mirc botu. Un mēs cw laikā fiksi round sākumā apskatījāmies ko pretinieki raksta čatā (say_team) vobš. Viņi bija T un mēs fiksi apskatamies mircā kanālā uz kurieni viņi ies un mēs uzreiz viss teams uz to vietu segt. Kā to botu sauc nezinu, jo viņu lika klana members. Edited December 9, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Ir arī tāda fiča kā mIRC servera bots. Ķipa uztaisa mirc kanālu tur ieliek botu un tur viss rādas kas notiek cs serverī. Vo bija tāds prikols kad es biju klanā un viens klana members uztasīja to fiču ar mirc botu. Un mēs cw laikā fiksi round sākumā apskatījāmies ko pretinieki raksta čatā (say_team) vobš. Viņi bija T un mēs fiksi apskatamies mircā kanālā uz kurieni viņi ies un mēs uzreiz viss teams uz to vietu segt. Kā to botu sauc nezinu, jo viņu lika klana members. Par shito es esmu dzirdeejis! Good shit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now