Jump to content
GIGN Forum

Battlefield 2

`MaX`
 Share

Recommended Posts

Mani interesee taada lieta - vai kaads speelee Battlefield 2 (original shit only, not some crapy cracked stuff)?! Ir taads saits, kuraa varat apskatiit visus lv playerus, kaa arii aarzemju ciinjas biedrus! Saitaa varat apluukot gan speeleetaaju status, rankus, pagonus, medaljas un daudz ko citu, vienkaarshi "PID or Nick" lodzinjaa ievadot speeleetaaja niku. Tad nu luuk, ja gadiijumaa kaads veel aizraujas ar sho speeli, tad dodiet zinju, varbuut kopaa kaadreiz saspeeleesim. Niks @ BF2 ir MaX.TM wink.gif

Saitaa varat apluukot gan speeleetaaju status, rankus, pagonus, medaljas un daudz ko citu, vienkaarshi "PID or Nick" lodzinjaa ievadot speeleetaaja niku.

i dont wanna rain on your parade dude, bet Rulez piedāvā tieši to pašu.

njaa, http://www.rulez-server.de ir kkas liidziigs bf2s.comam, tikai Hitlera meelee, no kuras es nejeedzu nemaz... biggrin.gif

EDIT.

Bet ja godiigi, tad tas rules raada pilniigu bullshitu! biggrin.gif Skatos, ko raada Rulez un luuk, ko raada BF2S , kuri arii ir patiesie stati wink.gif

paskaties pats ko var redzēt un ko nē. ja es gribu es varu apskatīties pēdējo 20 spēlēto raundu statistiku, un kaut ko tādu bf2s neredzēju.

tas ko rāda Rulez stati ir tevis spēlētās stundas konkrēti viņu serveros. nevis tas ko tu esi spēlējis uz kāda no oficiālajiem. tās ir divas dažādas statistikas uzskaites.

new_silly.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...