Riharaha Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 VARAT MAN LŪDZU IZPALĪDZĒT ES UZTAISIIJU SERVERI SALIKU VISU ADDONS KA VAIG IEINSTALEJU AMXX MODX UN LIBLIST.GAM NOMAINIIJU TO RINDINJU UN TAD KAD EJU HLDS VINJS MAN PARAADA Host_error: Couldnt get DLL API from .\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll! bet tad kad es nebiju nomainiijis to liblist.gam rindiņu man gāja tikai serverii nestradaja neviena komanda iekš console!!! Kas man jādara??? Lūdzu palīdziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Riharaha said: VARAT MAN LŪDZU IZPALĪDZĒT ES UZTAISIIJU SERVERI SALIKU VISU ADDONS KA VAIG IEINSTALEJU AMXX MODX UN LIBLIST.GAM NOMAINIIJU TO RINDINJU UN TAD KAD EJU HLDS VINJS MAN PARAADA Host_error: Couldnt get DLL API from .\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll! bet tad kad es nebiju nomainiijis to liblist.gam rindiņu man gāja tikai serverii nestradaja neviena komanda iekš console!!! Kas man jādara??? Lūdzu palīdziet! a ko tu vispar proti. Vareji uzreiz prasiit lai uztaisa serveri un atsuta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Riharaha said: VARAT MAN LŪDZU IZPALĪDZĒT ES UZTAISIIJU SERVERI SALIKU VISU ADDONS KA VAIG IEINSTALEJU AMXX MODX UN LIBLIST.GAM NOMAINIIJU TO RINDINJU UN TAD KAD EJU HLDS VINJS MAN PARAADA Host_error: Couldnt get DLL API from .\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll! bet tad kad es nebiju nomainiijis to liblist.gam rindiņu man gāja tikai serverii nestradaja neviena komanda iekš console!!! Kas man jādara??? Lūdzu palīdziet! Host_error: Couldnt get DLL API from .\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll Paarlasi shito tik reizes kameer tev pieleks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riharaha Posted December 8, 2006 Author Report Share Posted December 8, 2006 Bļe nu jūs loši esat es visu zinu un man tas fails ir tur vienkārši vinjs kautkā neņem pretī šitajā forumaa jau kadam bija šitāda huiņa bet vinjs to atrisinaaja bet es ar vinju nevaru sazināties ja nemaldos tas bija .:RePrEsEnT:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guesss Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 nu nez, vai nu tew ir kaut kas ar csu =]]]] vai nu tew par jaunu serv jaaustaisa, tas ir labaakais un aatraakais veids sho atrisinaat =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 ?taads .dll fails tur atrodas? ?liblist.gam paarraktot neesi kaadu kluudu pielaavis? ?paarlasi visu veelreiz vai izmanto mekleetaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Riharaha said: Bļe nu jūs loši esat es visu zinu un man tas fails ir tur vienkārši vinjs kautkā neņem pretī šitajā forumaa jau kadam bija šitāda huiņa bet vinjs to atrisinaaja bet es ar vinju nevaru sazināties ja nemaldos tas bija .:RePrEsEnT:. ja tu visu zinaatu . tad neprasiitu seit! un sis jau ir bijis forumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Visdriiizaak ka tur naw .dll fails! Iekopee savu liblist.gam failu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Riharaha said: VARAT MAN LŪDZU IZPALĪDZĒT ES UZTAISIIJU SERVERI SALIKU VISU ADDONS KA VAIG IEINSTALEJU AMXX MODX UN LIBLIST.GAM NOMAINIIJU TO RINDINJU UN TAD KAD EJU HLDS VINJS MAN PARAADA Host_error: Couldnt get DLL API from .\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll! bet tad kad es nebiju nomainiijis to liblist.gam rindiņu man gāja tikai serverii nestradaja neviena komanda iekš console!!! Kas man jādara??? Lūdzu palīdziet! elementaari, pats nesaproti ko tev raxta? nepareizi noraadiita metamod atrashanas vieta, paarlasi liblist.gam rindinju tik ilgi kameer sapratiisi kur esi kljuudiijies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll" ieliec shito nevajag to cstrike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riharaha Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 (edited) game "Counter-Strike" url_info "www.counter-strike.net" url_dl "" version "1.6" size "184000000" svonly "0" secure "0" type "multiplayer_only" cldll "1" hlversion "1111" nomodels "1" nohimodel "1" mpentity "info_player_start" gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll" gamedll_linux "dlls/cs_i386.so" trainmap "tr_1" Tāds ir mans liblist.gam Un iekš D:\games\valve2\addons\metamod\dlls šitās mapes man atrodas tas fails!!! Edited December 9, 2006 by Riharaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Host_error: Couldnt get DLL API from .\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll Tu shito tekstu nokopeeji no servera konsoles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riharaha Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 jancis38 said: Host_error: Couldnt get DLL API from .\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll Tu shito tekstu nokopeeji no servera konsoles? Nē vienkārši kad gāju iekšā HLDS.exe man izmeta šitādu erroru!!! AAAAAAAAA un Niger arī bija šitāda problēma un vinjs vinju atrisinaaja zēl ka es nezinu ka ar vinju sazinaaties tad es vinjam paprasiitu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Esi nepareizi sarakstijis liblist.gam failu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riharaha Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 jancis38 said: Esi nepareizi sarakstijis liblist.gam failu!!! pasaki luudzu kura rindiņa man nav pareiza!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 (edited) Tev vajadzeetu amxmdox ar instalaaciju!... Tur srazu liblist.gam automaatiski nomainas! Edited December 9, 2006 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riharaha Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 jancis38 said: Tev vajadzeetu amxmdox ar instalaaciju!... Tur srazu liblist.gam automaatiski nomainas! a kas man ir? Un kur lai to dabon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riharaha Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 Un kas interesanti man tur ir nepareizi atsuuti savu liblist.gam nu uzrkasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Riharaha said: Un kas interesanti man tur ir nepareizi atsuuti savu liblist.gam nu uzrkasti pshl tu, daunis kaut kaads, pasaka kur probleema veel nepielec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts